PS5 Pro için monitör veya TV önerisi

Kral en düşük 4K 120FPS'ler 35 binden başlıyor, ayrıca sizin attığız ise 4ms FPS oynamıyorsanız sorun yok ama FPS oynuyorsanız biraz biraz sorun olabilir ama aman aman olmaz ayrıca TN panel olsun.

Kral en düşük 4K 120FPS'ler 35 binden başlıyor, ayrıca sizin attığız ise 4ms FPS oynamıyorsanız sorun yok ama FPS oynuyorsanız biraz biraz sorun olabilir ama aman aman olmaz ayrıca TN panel olsun.

Kanka bilgisayarım var rekabetçi oyunları oradan oynuyorum PS'den oynayacağjm rekabetçi sayılabilecek tek oyun FIFA onun dışı hikaye oynayacagım.

Bütçe sınırı olduğu için dediğiniz gibi 4K 120 Hz monitör veya TV biraz zor görünüyor. Linkteki de üst modeli olarak gözüküyor ve fiyatı da iyi.
Attığın benim attığımın üst modeli mi?

@pradaa, en azından çıkış yılı olarak üstü gözüküyor. Fiyat olarak da daha uygun. Çoğu özelliği aynı gözüküyor. Ben de PS5 sahibiyim. 2015 model Samsung 4K TV ile kullanıyorum. Bunlar daha iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…