PS5 Pro'nun, Türkiye'de satışı resmen başladı

Direkt 4'ü es geçmiş, ya da 5 almamışsanız alınır. O da yurtdışından falan. 50k edecek hiç bir tarafı yok. Mevcutta 5'i olan adama pek ikna edici vaadi de yok. Oyun desen o da yok zaten. Yatıp kalkıp Rockstar'a dua etsinler. GTA geliyor.

Alacak birisi sırf GTA 6 için alır o da 2025 yılının sonunda çıkacak. O zamana erken kayıt avantajı ile €500 civarına ucuz bir tur bulunup yurtdışı tatili ayarlanır gidilir oradan PS5 pro alınır üstüne de gezilmiş olur. Mevcut fiyat ile almanın akla sığar hiçbir yanı yok.

20000 TL'ye bir PS5 30000 tlyede bilgisayar alınır. Şaka gibi.

Türkiye şartlarında alınmaz. Yurt dışında alınabilirliği var fiyat pahalı olsa da. 50k civarlarına geçenlerde 4080 sistem bile görmüştüm. Asla alınmaz. Her oyun zaten PC için geliyor. Spider-Man 2 bile 1 sene gibi bir sürede gelmiş olacak Ocak ayında. Ne kaldı almak için?

İfadeler: 683
Alacaksanız PS5 veya PS5 Slim almanızı öneririm. Karşılaştırma videolarını izledim ve 30000TL'lik bir fark göremedim açıkçası.

Sahibinden de çok daha uygun fiyatlara satanlar var.

İthalatçı garantilidir hocam onlar. Bilkom garantili olarak daha ucuza satıyorsa, ya 2. eldir, ya da yanlışınız vardır.
Yurtdışından uygun fiyata alıp, bavulunda getirip satıyorlar sıfır olarak. Tabii garanti veremez. Ama zaten 2 yıl boyunca da bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…