Sizce alınır mı arkadaşlar? 2 tane PC var evde, pişman olur muyum? Logitech G29 var. Onu PC de daha az kullanıyorum. PS5 alırsam oynayabilirim diye düşünüyorum.
Reis onilne oynamak istersen illa PS Plus olmak zorundasın onunda yüksek ihtimalle yıllığını alırsın kullanmıyorsan PS5 almak mantıklı ama PC var demişsin varsa pek ihtiyacın olmayabilir uzanıp rahatça fifamı falan oynarım dersen güzeldir.
PS5 exclusive oyunlar bilgisayara geliyor zaten bir anlamını göremiyorum. GTA 6 için alacaksanız Pro alın bunun dışında Bloodborne var sırf onun için de konsol alınır mı? Bilemiyorum.
PS oyunları PC'ye geliyor zaten.
Xbox ile play anywhere ile PC'de oynadığın oyuna konsolda istediğin zaman devam edebilirsin. Daha rahat olabiliyor konsol. Oyunları PC kayıtları ile snk kullanabilirsin. Game Pass Ultimate ikisini de kapsıyor.
Uzun bir HDMI kablosu ile konsol gibi de kullanabilirsin. Steam'in kendi arayüzü var deckler için yapılan ve desktop uygulamasında kullanıma sunulan.
Durumun iyiyse al bence ne kaybedeceksin oyunu 1-2 yıl sonra PC'ye geliyor diye almamak da pek mantıklı değil konsol rahatlığı diye bir şey var tak çalıştır uzan oyununu oyna.