PS5 vs PS4

Osmanefe58

Başarılı
Yer
Bursa
Merhaba öncelikle, Xbox Series S konsolum var. Fakat exclusive oyunları oynamak için Bir PlayStation almak istiyorum. Eğer PS4 alırsam Series S'imi satmayacağım. Fakat PS5 alırsam Series S'imi satmak zorundayım. İkilemde kaldım, sizce ne yapmalıyım?

Yeni çıkan oyunlar zaten series S'de adam akıllı performans veremiyor. PS5 al geç derim. Olmadı ilerde çok istersen Series S alırsın gene para biriktirir.

Series S'i satıp PlayStation 5 almanı tavsiye ederim. Ya da biraz daha para biriktir Series S'i satmadan PlayStation 5 al.

Benim aklımı şu çeliyor hem Series S yeni nesil konsol hem de Sony'nin özel oyunlarinin çoğu PS4 de de var bu sebepten.

Series S'i sat PS5 al.

PS4'ün oyun desteği bitmek üzere. Bir de 8.nesil.

Sony'nin özel oyunlarinin çoğu PS4 de de var bu sebepten.

Artık yeni oyunlar yavaş yavaş PlayStation 4'e çıkmamaya başladı. Yani kısacası oyun desteği kesildi kesilecek. Series S yeni nesil sayılabilir ancak PlayStation 5'in yanında sönük kalıyor. Xbox oyunlarıyla işin yoksa (Forza, PUBG...) Kesinlikle PlayStation 5 almanı tavsiye ederim.

Series S'i sat PS5 al.

PS4'ün oyun desteği bitmek üzere. Bir.

Aynen öyle PS4 artık eskidi hem Xbox oyunlarından pek haz etmem Sony oyunlarını seviyorum benim için Sony tarafına tamamen geçmek daha mantıklı herkes için teşekkür ederim cevap veren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…