PS5'in sevmediğiniz taraflar nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baysigma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 620
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Müşteri hizmetlerinin olmaması, mod desteğinin olmaması ve mağazadaki fiyatlandırmanın yüksek, indirimlerin yetersiz olması. Bunlar dışında mis gibi cihaz. Dün Lost Judgment bitirdim şimdi RE:3'e başladım akıyor.

Benim PS + bitiyor bu yüzden yeni bir oyuna başlayabilir miyim bilmiyorum. The Last Of Us 2 indirmeye başladım sabah ama 5 saat indirme süresi vardı.

Nintendo dışındaki konsolların artık konsolluğu kalmadı. Özel oyunu olmayan bir konsol olmaz.

Nintendo dışındaki konsolların artık konsolluğu kalmadı. Özel oyunu olmayan bir konsol olmaz.

Katılmadığım bir bakış açısı. PS5'i €280'a aldım ve bana 4K çözünürlükte AAA oyunları oynatıyor. €280'a PC'nin ekran kartının yarısını bile alamıyorsun. Konsol dediğin zaten bunu sağlamalı. €1000'luk masaüstü bilgisayarı olan adam aynı oyunu oynayabiliyor diye konsollardan bir şey eksilmiyor bence. Neden başkalarının oynayamadığı oyunlara sahip olmak benim cihazımı daha özel hale getirsin ki? Herkes oynasın.

İkinci el kutulu olanlar pahalı değil, normal fiyattalar. PlayStation'a göre ucuz bile. Ve dediğim gibi tek konsol gibi hissettiren O, yapacak bir şey yok. Gülü seven dikenine de katlanacak.
İkinci el kutulu oyunlara güvenemiyorun, zaten normal bir duygu. PlayStation çok sık indirime düşen oyunlar var ve üstüne PS + sistemi var.

Nintendo alınabilecek özel oyun bakımından taşınabilirliğinden tek geçerim çip taktır en mantıklısı o.
Nintendo hakkında bir bilgim yok çünkü asla bir Nintendom olmadı. Eğer PlayStation şu PS Portal cihazını internet bazlı yapmazsa gelişebilir. Demek istediğim Portal cihazını PSP gibi yapabilirse.

Eskiden insanlar konsolları niye alıyordu? Özel oyunu vardı çünkü. Tek oyun için konsol alıyordu insanlar, konsollardan çok şey eksiliyor oyunların başka platformlara gelince. Ve şöyle bir saçmalık var, PlayStation bilgisayara oyunlarını daha ucuz şekilde çıkartıyor . Ne buradaki mesaj? Bilgisayar alın oradan oynayın mı diyor ne diyor.

İkinci el kutulu oyunlara güvenemiyorun, zaten normal bir duygu. PlayStation çok sık indirime düşen oyunlar var ve üstüne PS + sistemi var.

Güvenmelik pek bir şey yok, tonla dükkan var bu oyunları satan. İlla kullanıcıdan da almana gerek yok yani. Ve PSN'in de aşağı kalır yanı yok, daha yeni çıkan yotei 3500 TL falan. Nintendo'da da aynı şekilde. Buradaki algı, PS oyunu güzel değer. Nintendo'daki oyun kötü değmez. Yoksa fiyatları aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…