PS5'in sevmediğiniz taraflar nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baysigma
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 620
  • Etiketler Etiketler
    nedir
Valla benim için bir sıkıntı yok. Ben ikinci ele güvenemiyorum bu benim duygularım. Tabii haklısınız pek farklı fiyatları yok. Ama PSN falza indirim yapıyor ve abonelik sistemi var. Benim param olsaydı bir Nintendo Switch alırdım tabii. Ama tüm parayı PS5 bastım

O sizin alma sebebiniz olabilir ben ve tanıdığım kimse özel oyunu var diye konsol almıyordu ve almadı. Dediğim gibi aynı performansı €1000+'luk PC ile almak yerine çeyrek fiyatına aldığım konsol ile alabildiğim için konsol aldım. Arkadaşlarımdan ise sadece FIFA oynadığı için PC almaktan kolay olduğu için alan var, kız arkadaşıyla Co-op oyunları oynamak istediği için alan var ama exclusive oyunlar için alan 1(bir) kişi bile yok. Bu exclusive hikayesi sadece "tüketici" tipli PC+konsol+el konsolu sahibi insanlar için geçerli ki o da konsol kullanıcılarının çok ufak bir azınlığını oluşturuyo.

Zaten güncel olarak PS5'te exclusive oyun neredeyse olmadığı halde konsol satışında yeni çıkmış Switch 2'yi dahi geçmiş olması bahsettiğim sebebi kanıtlar nitelikte.

Abonelik sistemi çok güzel, fakat yeni kullanıcı için güzel. Şahsen senelerce PlayStation kullandım, ve abonelik sistemindeki oyunların hiçbirini oynamıyordum, zaten kütüphanemde çoğu exc vardı. Oyunlarına da doymuştum. Yani benim için önemsiz hale gelmişti abonelik sistemi. Nintendo ne kadar sık indirim yapıyor bilmiyorum ama şu an bayağı oyun indirimde. Ve güzel indirimler var, bu indirimden alacağımı aldım ben.

Ben yeni PS5 aldım ama PS + aboneliğinden çok az oyun indiriyorum. Bunun nedeni kötülüğünden değil benim internetim kötü ve ben sabırsızım. Sony bence daha iyi özel oyunlar çıkaracaktır ben güveniyorum.

Hocam kendin diyorsun ya, yeni çıkmış Switch 2. Switch 1 150 milyon adet satmış şu ana kadar. PS5'i neredeyse ikiye katlamış, 3 yıl daha erken çıkmış evet. Ama o 3 yılda bile bu fark kapanmaz. Ve özel oyun için konsol alan birini görmemeniz normal, çünkü böyle bir şey kalmadı ortada. Özel oyunları PC'ye getirmeseydi, ancak o zaman görebilirdiniz. O daha ucuza iyi performans meselesi çoğunlukla yurt dışında geçerli, biz de o kadar fazla değil. Çünkü biz de oyunlar çok pahalı, konsolun ucuz olmasının sebebi de bu. Oyunlardan para kazanıyor adamlar. Bizim milletimizin düşüncesi, gider PC alır kaçak bedavaya oynarım. Yani konsol almaya zorlayacak bir seçenek değil ucuz olması. Konsol almaya zorlayacak tek seçenek exc oyundur, o da dediğim gibi PlayStation'da kalmadı.

Bu konsol tamamen boştu ne adamakıllı özel oyun çıktı, 4K 60 FPS oynatacaklar dediler 30 FPS çıktı onu da geçtim önceden kutularda 8K yazıyordu.

Umarım gelir hocam, zaten kötü değil Plus'ta olan oyunlar. Sadece tüketmiş oyuncu için oyun kalmayabiliyor. Her ay veya iki ay da bir taş gibi bir oyun gelse mesela çok iyi diyebilirdim.

Umarım gelir hocam, zaten kötü değil Plus'ta olan oyunlar. Sadece tüketmiş oyuncu için oyun kalmayabiliyor. Her ay veya iki ay da bir taş gibi bir oyun gelse mesela çok iyi diyebilirdim.

Oyun varda İngilizce satın alalı 1 yıl oldu sadece 5 oyun bitirdim.

Bu durum kişiden kişiye değişir.
PS4 ve PS3 kasaları PS5 kasasından çok daha güzel bana kalırsa.
Ps3 evet güzeldi ama Ps4 Slim için aynısını söyleyemem sesi ayrı dert müthiş toz çekmesi cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…