Rehber PSA otomobillerde hangi şanzımanlar tercih edilmeli?

Ayak üstü sorayım dedim. Sadece 2012 civarı olanlar ilgimi çekti. Onlar da F/P oranı güzel diye. Ehliyetim olsa alır mıyım sanmıyorum. DS = Citroen, Citroen (ve genel Renault hariç Fransızlar) elektriksel sorunları çok göz korkutuyor.

Haklısın, bir türlü dikiş tutturamadılar. Ama benim şahsen üçüncü PSA aracım ve sadece bakımdan bakıma gidiyorum. Aküm beş sene sonra bitti; aracım arada bir ampul kesiyor, o kadar. Ampul kesme olayı da LED olmadığı için tüm arabalarda standart yaşanan bir durum.

Bakma sen, Renault markası da çok masum değil.

Aklıma gelmişken sorayım. EAT8 vites geçişlerinde neden pssss diye ses çıkarıyor? Sanki arabada kompresör var da hava kaçırıyor gibi bir ses.

Aklıma gelmişken sorayım. EAT8 vites geçişlerinde neden pssss diye ses çıkarıyor? Sanki arabada kompresör var da hava kaçırıyor gibi bir ses.

Bende öyle bir ses yok. Garantisi devam ediyor mu? Önlem amaçlı kontrol ettirin isterseniz. Kolay kolay bozulmaz ama bozulursa fiyatı can yakar.

Bende öyle bir ses yok. Garantisi devam ediyor mu? Önlem amaçlı kontrol ettirin isterseniz. Kolay kolay bozulmaz ama bozulursa fiyatı can yakar.
Tek bizim araçta değil yolda karşılaştığım tüm bu motorlu arabalarda var. Ya da turbo emiş sesiyle de karıştırıyor olabilirim. Çünkü tam vites yükseltme esnasında bu ses çıkıyor. Çok dikkaliyimdir benden kaçmaz. İstersen cam açık şekilde sürüş yapıp gözlemle.

Buradan net bir şey söylemem mümkün değil, sesin dikkatli bir şekilde dinlenmesi lazım. Zaten bu yüzden öyle söyledim.

Buradan net bir şey söylemem mümkün değil, sesin dikkatli bir şekilde dinlenmesi lazım. Zaten bu yüzden öyle söyledim.
Arabayı aldığım ilk günden itibaren bu ses var. Yoldan geçen tüm PSA ticarilerinden de bu hava sesi çıkıyor. Muhtemelen turbo emiş sesiyle karıştırıyorum. Ya da bilmiyorum. Sorun olsa bakımda söylerlerdi. Çünkü kullanımda hiçbir sorun yok her şey olması gerektiği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…