2 26919 Becerikli Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 255 16 Ekim 2025 #11 Masquerade54 dedi: Yapmaya ne zaman kapandı hiç haberim yok açıklama falan var mı yoksa başka bir şey mi var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçenlerde girmeyi denemiştim ama sayfa yüklenmiyordu şimdi tamamen gitmiş.
Masquerade54 dedi: Yapmaya ne zaman kapandı hiç haberim yok açıklama falan var mı yoksa başka bir şey mi var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben geçenlerde girmeyi denemiştim ama sayfa yüklenmiyordu şimdi tamamen gitmiş.
Masquerade54 Başarılı Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 126 Makaleler 1 Beğeniler 91 16 Ekim 2025 #12 erdym dedi: Bildirim atmışlardı kapanırken tek bildiğim o. Muhtemelen karları az diye sürdüremediler bir de rekabetin çok olduğu bir sektör. Genişletmek için tıkla... Çok iyi yerdi ya yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyordum kötü olmuş hayırlısı sahibine kaldık artık. 26919 dedi: Hocam ben geçenlerde girmeyi denemiştim ama sayfa yüklenmiyordu şimdi tamamen gitmiş. Eki Görüntüle 193210 Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş iyide yararlanıyorduk aslında.
erdym dedi: Bildirim atmışlardı kapanırken tek bildiğim o. Muhtemelen karları az diye sürdüremediler bir de rekabetin çok olduğu bir sektör. Genişletmek için tıkla... Çok iyi yerdi ya yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyordum kötü olmuş hayırlısı sahibine kaldık artık. 26919 dedi: Hocam ben geçenlerde girmeyi denemiştim ama sayfa yüklenmiyordu şimdi tamamen gitmiş. Eki Görüntüle 193210 Genişletmek için tıkla... Kötü olmuş iyide yararlanıyorduk aslında.
2 26919 Becerikli Katılım 14 Eylül 2025 Mesajlar 158 Beğeniler 255 16 Ekim 2025 #13 Masquerade54 dedi: Çok iyi yerdi ya yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyordum kötü olmuş hayırlısı sahibine kaldık artık. Genişletmek için tıkla... Yazık oldu ne güzel yer varsa illa bir kapatıyorlar, Gittigidiyor'da çok güzeldi. Masquerade54 dedi: Kötü olmuş iyide yararlanıyorduk aslında. Genişletmek için tıkla... Evet.
Masquerade54 dedi: Çok iyi yerdi ya yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyordum kötü olmuş hayırlısı sahibine kaldık artık. Genişletmek için tıkla... Yazık oldu ne güzel yer varsa illa bir kapatıyorlar, Gittigidiyor'da çok güzeldi. Masquerade54 dedi: Kötü olmuş iyide yararlanıyorduk aslında. Genişletmek için tıkla... Evet.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.472 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.077 Yer İstanbul 16 Ekim 2025 #14 Masquerade54 dedi: Çok iyi yerdi ya yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyordum kötü olmuş hayırlısı sahibine kaldık artık. Kötü olmuş iyide yararlanıyorduk aslında. Genişletmek için tıkla... Dolaptaki gibi özele geçmeyi yasaklamıyordu belki de ondan tutmamıştır. Dolapta numarayı bırak sayıyı harflerin arasına nokta koyarak bile yazamıyorsun.
Masquerade54 dedi: Çok iyi yerdi ya yakın zamanda bir şeyler almayı planlıyordum kötü olmuş hayırlısı sahibine kaldık artık. Kötü olmuş iyide yararlanıyorduk aslında. Genişletmek için tıkla... Dolaptaki gibi özele geçmeyi yasaklamıyordu belki de ondan tutmamıştır. Dolapta numarayı bırak sayıyı harflerin arasına nokta koyarak bile yazamıyorsun.