Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba,

Bir PSP almak istiyorum fakat para harcamak istemiyorum. PSP oyunlarını telefonda çalıştırıp bir kol (DualShock 4) bağlayarak oynamanın bir yolu var mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Bir PSP almak istiyorum fakat para harcamak istemiyorum. PSP oyunlarını telefonda çalıştırıp bir kol (DualShock 4) bağlayarak oynamanın bir yolu var mı? Teşekkür ederim.

PPSSPP ve Razer Kishi V2 gibi bir ürünü birleştirerek tam PSP zevki yaşayabilirsin. Razer Kishi tarzı kolları teleskopik gamepad olarak aratabilirsin.

Ben birkaç ay öncesine kadar PSP oyunlarını PPSPP emülatörü üzerinden DualSense ile oynuyordum, hiçbir sorun da yaşamamıştım.

Ben birkaç ay öncesine kadar PSP oyunlarını ppspp emülatörü üzerinden DualSense ile oynuyordum, hiçbir sorun da yaşamamıştım.

Emülatör beni PSP'ye 3.000 TL gibi bir rakam vermekten kurtardı ki PSP de pek oyun yok Vice City vardı diye biliyordum fakat Vice City yok stories var onu da sevmiyorum GTA vc için istemiştim sadece.

Emülatör beni PSP'ye 3.000 TL gibi bir rakam vermekten kurtardı ki PSP de pek oyun yok Vice City vardı diye biliyordum fakat Vice City yok stories var onu da sevmiyorum GTA vc için istemiştim sadece.

Tek sorun yaşayacağın oyun God of War serileri olabilir. Joystick çevirme görevleri PSP'nin kısa mesafeli joystick'ine göre ayarlandığı için tam mesafeli joysticklerde epey zor :D