İkisi de degeri olan cihazlar degiller. OG XBox olsa bi' nebze olabilir, veyahut Xenon bir 360.

PSP de asiri normal, PS2 de. Almak sana kalmis, fakat ben gercek PS1 CPU'suna da sahip oldugu icin, daha iyi JRPG oyunlari oldugu icin PS2 demek istiyorum.

Daha once PSP'n vardi sanirim, bir daha almani gerektirecek bir cihaz degil PSP. Sonralarda ucuzlarsa alirsin, hic acele etme.

PS3'um var. Bu sebeple ani bir kararla PS3 oyunu koleksiyonu yapmaya başlayacağım. Herkese teşekkürler.

Guncelleme: oyun koleksiyonundan da vazgectim. En iyisi sadece konsollari toplayayim. PS2, PSP diye giderim. PSP zaten kirinca zevkli olan bir alet. PS2 ise cipli daha iyi bence. PS2 icin oyunlari harddiske yukleyip mi oynasam yoksa korsan CD mi alsam diye dusunuyorum su an. Ikilemdeyim.

PS3'um var. Bu sebeple ani bir kararla PS3 oyunu koleksiyonu yapmaya başlayacağım. Herkese teşekkürler.

Guncelleme: Oyun koleksiyonundan da vazgectim. En iyisi sadece konsollari toplayayim. PS2, PSP diye giderim. PSP zaten kirinca zevkli olan bir alet. PS2 ise cipli daha iyi bence. PS2 icin oyunlari hard diske yukleyip mi oynasam yoksa korsan CD mi alsam diye dusunuyorum su an. Ikilemdeyim.

Freemcboot daha iyi olacaktır kablosuz gamepad gibi avantajları da var, çipli olmasınada gerek yok ayrıca.

Gerci PSP'nin de sarji az gidiyor. Ayrica ben sarji az giden cihazlari hic sevmiyorum.

Freemcboot daha iyi olacaktır kablosuz gamepad gibi avantajları da var, çipli olmasınada gerek yok ayrıca.
FMCB'yi duydum. Memory Card'a FMCB yuklu olsa oyunlari nasil oynayabilirim?