kusmuk

Üyecik
128GB SD kart kullanarak PSP 3004 cihazıma ARK-4 kurdum. SD kartın içine attığım yaklaşık ilk 20GB'lık kısımdaki ISO dosyaları sorunsuz şekilde oyun kütüphanemde görünürken diğer ISO dosyaları "Corrupted Data" olarak görünüyor. 3 kez SD kartıma format attım ve ARK-4'ü cihazıma defalarca kez yeniden kurdum fakat sorun düzelmedi.

@ErlikÇağlar

Son düzenleme:
128 GB SD kart kullanarak PSP 3004 cihazıma Ark-4 kurdum. SD kartın içine attığım yaklaşık ilk 20GB'lık kısımdaki ISO dosyaları sorunsuz şekilde oyun kütüphanemde görünürken diğer ISO dosyaları "corrupted data" olarak görünüyor. 3 kez SD kartıma format attım ve Ark-4'ü cihazıma defalarca kez yeniden kurdum fakat sorun düzelmedi.

@ErlikÇağlar

Hocam Ark-4 nedir?

Ben çok büyük kapasitelerle kullanmadım genel olarak 2X 32 yöntemini tercih ediyordum o yüzden yüksek kapasite sorununa denk gelmedim. Şu ayarla biçimlendirip dener misin?

1768748017887.webp

Birçok sebebi olabilir donanımsal bir kontrol edilmeli Pro Duo oldukça hassas bir adaptör ben takarken 2 kere kırmıştım :D. Oyunların SD karta gittiğinden emin misin? Telefona taktığında emülatörle üstünden oynayabiliyor musun mesela? Ben PS3 de aktarım bozulmasından kaç kez tekrar oyun yüklemiştim.

Birçok sebebi olabilir donanımsal bir kontrol edilmeli Pro Duo oldukça hassas bir adaptör ben takarken 2 kere kırmıştım :D. Oyunların SD karta gittiğinden emin misin? Telefona taktığında emülatörle üstünden oynayabiliyor musun mesela? Ben PS3 de aktarım bozulmasından kaç kez tekrar oyun yüklemiştim.
Emülatör ile denemedim fakat oyunların SD karta gittiğinden eminim. SD kartı birkaç kez formatladım ve her seferinde özellikle sadece ilk 20GB'lık kısım sorunsuz şekilde çalışabiliyorken geri kalan kısımdaki oyunlar "Corrupted Data" olarak görünüyor.