PSU tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eren8
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 65
  • Etiketler Etiketler
    psu tavsiyesi
PSU dahil kasa mı arıyorsunuz? Sadece PSU mu? Bütçeniz nedir? Ve tam olarak en az kaç W ihtiyacınız var? 2-3 bin TL arası ise hem PSU hem kasa zor. İlla olacaksa da en azından elle tutulur Corsair 3000D Airflow olabilir.

En mantıklısı FSP. Enermax ve Green grup regulasyon kullanıyor.

Green için incelemenizi okudum sesli çalıştığını belirtmiştiniz ancak FSP hakkında da biraz araştırma yaptığımda bir süre sonra cw tarzı ses çıkardığı hakkında şikayetler var Green ile hemen hemen aynı fiyata belki daha ucuza geliyor FSP olan ancak ses benim için önemli bu durumda gene de enermax ile FSP arasında seçim yapmak gerekirse hangisini önerirsiniz.

FSP'nin fanı çok kalitesiz olduğundan ilk başta sessiz çalışıyor sonra tangurdamaya başlıyor. Green'de de Sleeve Bearing olduğundan aynı şeyin olma ihtimali var. Kasayla birlikte de o güç kaynağını o fiyattan almak bayağı ucuz.

ENERMAX hakkında bir bilgim yok. Sadece iç kısım hakkında ufak bir bilgi var. Kullananlardan sesli diye bir şikayet duymadım ama sessiz diyen de duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…