PTT adresimi yanlış girdi

Ademsh

Çalışkan
İkinci el üzerinden bir şey aldım ve PTT üzerinden kargoya verildi lakin fark ettiğimde il doğru ama ilçe yanlış girilmişti. Edirne/Merkez diye girilmiş. Başta satıcıya sordum o bana şöyle cevap verdi: "Adresi ben bilmiyorum Letgo kodla gönderiyor sen hangi adresi girdiysen o olur." dedi. Tamamdır dedim ve PTT hizmetlerine ulaştım onlar ise adresin satıcı tarafından değiştirilebildiğini söyleyip reddettiler. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Şu an kargo Edirne'de "il içi aktarımda" gözüküyor.

PTT gecistirmeye calismadiysa satici arkadasi arayip PTT'nin soylediklerini ve arayip adresi tekrar bildirmesini isteyin.
Yine bir degisiklik olmazsa PTT'yi tekrar arayip kargonuz artik hangi subeye gidiyorsa subede kalmasini, oradan alacaginizi belirtin. Alici kisi siz oldugunuz icin bunun gonderenle alakasi olmamasi lazim.

Simdi ilk dediğinizi söyledim arkadaşa ilettim.
2. sordum şubeden alabilir miyim diye "hayır dağıtıma çıkacak ve geri geldiğinde alabilirsiniz dedi"

Simdi ilk dediğinizi söyledim arkadaşa ilettim.
2. sordum şubeden alabilir miyim diye "hayır dağıtıma çıkacak ve geri geldiğinde alabilirsiniz dedi"

Güncelleme.
Şubeden almaya karar verdim ama PTT sağaolsun
Kargo kırklareline yine gitmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…