Dostlar benim bir kursa kayitli olmam lazim pazartesiye kadar. Pazartesi PTT'ye gidip e-Devlet sifresi alabilir miyim? 2008 dogumluyum ve pazartesi gunu dogum gunum 16 bitiyor sanirsam. Ama sorun su ki benim kimligim eski ve fotografim yok. Yeni cikartmak istesem velayetim annemde ve o da uzakta. Babamla yapabilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Dostlar benim bir kursa kayitli olmam lazim pazartesiye kadar. Pazartesi PTT'ye gidip e-Devlet sifresi alabilir miyim? 2008 dogumluyum ve pazartesi gunu dogum gunum 16 bitiyor sanirsam. Ama sorun su ki benim kimligim eski ve fotografim yok. Yeni cikartmak istesem velayetim annemde ve o da uzakta. Babamla yapabilir miyim?
Evet hocam maalesef kimliğinizde fotoğraf olması gerekiyor.
Evet hocam maalesef kimliğinizde fotoğraf olması gerekiyor.
Hocam aldim randevu 9.10 gece pazartesi. Gecici kimligimi aldigim an PTT gidip sifremi alacağım. Ogretmenin dedigine gore 15'inde kurs var yani ben 14 Nisan gece 12'ye kadar basvuru yapabilirim degil mi?
Hocam aldim randevu 9.10 gece pazartesi. Gecici kimligimi aldigim an PTT gidip sifremi alacağım. Ogretmenin dedigine gore 15'inde kurs var yani ben 14 Nisan gece 12'ye kadar basvuru yapabilirim degil mi?
Bilmiyorum hocam öğretmeninize danışmanız daha iyi olur.
Bilmiyorum hocam öğretmeninize danışmanız daha iyi olur.
Sağ olun hocam teşekkürler.