PTT Kargo rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoten
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 203
  • Etiketler Etiketler
    kargo ptt

yoten

Uzman
Sahibinden Param Güvende ile bir laptop aldım. 6 Ocak günü kargoya verildi. İlk önce Adana'da ilçe ilçe gezdi, şimdi de Diyarbakır'dan Erzurum'a gitmiş kargom. Daha önceki siparişlerimde genellikle Diyarbakır'dan direkt Bingöl'e geliyordu kargo. PTT Kargo ise şehir şehir dolaştırıyor kargoyu. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Üstat, şikayetvar.com üzerinden bir şikayet oluşturabilirsin. PTT Kargo ile tek ilişkim gördüğüm anda uzaklaşmaktan öteye geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
PTT Kargo ile tek ilişkim gördüğüm an da uzaklaşmaktan öteye geçmiyor.

Hocam ben de PTT Kargo'ya bulaşmazdım, laptopu aldıgım kişi PTT kargoda çalıstıgı için oradan paketledi kargoyu.

Hocam ben de PTT Kargo'ya bulaşmazdım, laptopu aldıgım kişi PTT kargoda çalıstıgı için oradan paketledi kargoyu.

Anladım. şikayetvar.com üzerinden bir şikayet oluştur bence, bir katkısı olur muhakkak.

Ben de daha bu hafta gelecek kargomu bekliyordum. Bir siteye girip kontrol edeyim dedim. Bir baktım kargo teslim edildi görünüyor. Ama piyasada ürün yok. Sonra apartmanı bir kontrol edeyim dedim. Bize haber vermeden apartmanın su saatine koyup gitmişler kargoyu. Ne arama var ne mesaj var.

Anladım. şikayetvar.com üzerinden bir şikayet oluştur bence, bir katkısı olur muhakkak.

Hocam aldığım kişiye sordum, Erzurum bolge oldugu için oraya gittigini soyledi. İnşallah en kısa sürede elime ulaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…