PTT Kargo rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut Erden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
  • Etiketler Etiketler
    ptt

Umut Erden

Çalışkan
Herkese hayırlı sabahlar. Daha önce de bir konum vardı, önceden kargom İzmir'e gitmişti ve tahmin edin bugün ne oldu! Sonunda Bursa'dan Yalova'ya geldi ve şu an ana depodan şubeme transfer ediliyor. Sabah kalkıp baktığımda İzmir'e dair olan takip bilgileri silinmiş, aa ne alamet acaba. Kendi sistemlerinden takip ettiğimde hâlâ "transfer" diyor, ancak e-Devlet üzerinden baktığımda "şubeye transfer halinde" yazıyor.

Aradığımda beni azarladılar: "Siz yanlış bakıyorsunuz, kargonuz Bursa'da" falan filan. Bursa'yı aradım ve zar zor bir temsilciyle görüşebildim; kargonun Yalova'da olduğunu ve transfer edileceğini söyledi. Şubeye de gitmiştim, ilk baktıkları sistemde Tuzla'da görünüyordu. Bilgili bir bayan müdahale etti ve İzmir'de olduğunu, yarın büyük ihtimalle geleceğini söyledi. Hem takip bilgisini siliyorlar hem de kurumlar arasında düzgün bilgi alışverişi olmuyor. Umarım kimse benim gibi bu durumu yaşamaz.

Klasik PTT işte. Benimki de ikidir diğer kargo şirketlerinin bulduğu adres yanlış/eksik deyip dağıtım merkezine geri gönderiyor.

Leş kargolardan biri, şaşırtmadı. Geçmiş olsun. Bu yüzden gerekirse 300-500 fazla verip daha kaliteli sitelerden ve iyi kargolardan almaya özen gösteririm.

Klasik PTT işte. Benimki de ikidir diğer kargo şirketlerinin bulduğu adres yanlış/eksik deyip dağıtım merkezine geri gönderiyor.
Yaşadım.

Leş kargolardan biri, şaşırtmadı. Geçmiş olsun. Bu yüzden gerekirse 300-500 fazla verip daha kaliteli sitelerden ve iyi kargolardan almaya özen gösteririm.
Ürün benim hocam saat Samsung watch 8 İstanbul'da unutmuştum ve en yakın şube PTT bizim oralarda.

Acilen özelleştirilmesi gerek bunların.
Direkt kapatılması lazım.

Şok bir güncelleme daha! Gene takip bilgisi silinmiş. Güncel olarak alıcı merkez torbayı açtı olarak gözüküyor dağın başında oturduğum için şubeye doğru yola cikicam şimdi umarım sag salim alırım.

Yurt dışı alışveriş yapmıştık ve bir PTM7950'nin gelmesi için şakasız 1 ay bekledik. 1 ayın sonunda PTT Kargo alıcı evde değil diyerek hiç dağıtıma çıkarmadan iade göndermiş. Ben o günden beri PTT Kargo ile çalışan hiçbir yerden alışveriş yapmıyorum.

Benim en son yurt dışı gönderim PTT ile gelmişti ve gümrük ücreti 700 lira gibi bir şeydi. Ürün 80 Türk Lirası vergiye itiraz etmemin ardından sonraki gün hemen evime getirdiler. 2 günde gümrükten çıktığı gibi getirdiler; tabii işlerine gelmiyor ya.

Acilen özelleştirilmesi gerek bunların.
PTT şu an açık ara en ucuz kargo veya kargolardan biri. Hizmet kötü olduğu için ucuz muhtemelen; özelleştiği zaman fahiş fiyat durumu olur. Yurtiçi Kargo'nun 450 TL'ye gördüğü kargoyu 100 TL'ye götürüyor.

Türkiye'nin en rezalet kargo firması olabilir. Daha önce kargom şubeye gelmesine rağmen 3 gün boyunca dağıtıma çıkmadı. Bende gidip şubeden almak için içeriye girdiğimde orada çalışan bir adam kolumdan tutup ''Yemek molası kardeşim öğleden sonra gel'' diyerek dışarıya göndermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…