PTT Kargo'da kargo konumu yanlışlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Umut Erden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 186
  • Etiketler Etiketler
    kaybetti ptt

Umut Erden

Çalışkan
Herkese hayırlı sabahlar. İstanbul'da saatimi unuttum ve akrabamdan bana kargolamasını istedim. Dün kargoladı ve Tuzla aktarmada gösterdi. Akşam 8 gibi İstanbul'dan Yalova'ya gelecek bir kargo; ancak şimdi müşteri hizmetlerinden sorduğumda kargomun İzmir'e gittiğini söylüyorlar ve başka hiçbir şey söylemiyorlar. Takip etmeye çalıştığımda halen Tuzla'da gösteriyor. Ne yapacağımı şaşırdım, saati de yeni almıştım. Çok üzülürüm böyle bir şey olursa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında henüz kaybetti diyebileceğiniz bir durum yok. PTT yavaş hizmet veriyor ve anlaması zor bir şirket. 1 hafta içinde gelmezse endişe duyun bence. Benim de daha önce 1 defa kargom kayboldu, Sendeo şirketinde zararım karşılandı.

Kargonun kaybolması böyle bir şey değil. Aktarım yüzünden İzmir'e gitmiş olabilir, sizin gördüğünüz sisteme yansımamış olabilir.

Kargonun kaybolması böyle bir şey değil. Aktarım yüzünden İzmir'e gitmiş olabilir, sizin gördüğünüz sisteme yansımamış olabilir.
e-devlet üzerinden baktım İzmir'e gitmiş Bursa üzerinden nasıl gitti bilmiyorum

e-Devlet üzerinden baktım İzmir'e gitmiş Bursa üzerinden nasıl gitti bilmiyorum.

İstanbul'un bir ilçesinden diğer ilçesine göndersen bile transfer merkezlerine uğradığı için farklı illere gidebiliyor. Kargo yanlışlıkla farklı bir aracada konmuş olabilir ama bu kayıp olduğunu hala göstermiyor. Biraz sabredin umarım en yakın zamanda ulaşır.

Saatide yeni almıştım umarım gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…