Ne kadar rezil bir firma olduğunu biliyorum ama çok ucuzdu, kargoya verilmiş gözüküyor. Şu an İstanbul'da, Kocaeli'ye gelecek.
Normalde cumartesi günü her zaman elime ulaştırıyor kargo firmaları ama PttAVM konusunda emin olamadım. Sabah erkenden şubeye gidip elden de alabilirim aslında denk getirebilirsem.
PTT hafta sonları pek çalışmıyor hocam, sadece merkezi PTT'ler açık oluyor. O da 13.30'da kadar. PTT demek şans demek hocam. Şubeye gelse bile torbadan çıkarmayabilirler.
Kargoyu getirebilecekler mi o daha önemli bırak yarın gelmesini. Hadi geldi diyelim içindeki ürünler sağlam mı? PttAvm söz konusu olunca çok fazla ihtimal ortaya çıkıyor. Yarına muhtemelen yetişmez pazartesiye kalır.
PTT hafta sonları pek çalışmıyor hocam, sadece merkezi PTT'ler açık oluyor. O da 13.30'da kadar. PTT demek şans demek hocam. Şubeye gelse bile torbadan çıkarmayabilirler.
Kargoyu getirebilecekler mi o daha önemli bırak yarın gelmesini. Hadi geldi diyelim içindeki ürünler sağlam mı? PttAVM söz konusu olunca çok fazla ihtimal ortaya çıkıyor. Yarına muhtemelen yetişmez pazartesiye kalır.
4-5 ay önce saat almıştım bir satıcıdan kargo ise PttAVM ile gelecekti 5 gün boyunca bekledim en sonunda adresi bulamadık diye geri gönderdiler hiç bir arama, mesaj falan yok ortada.
4-5 ay önce saat almıştım bir satıcıdan kargo ise PttAVM ile gelecekti 5 gün boyunca bekledim en sonunda adresi bulamadık diye geri gönderdiler hiçbir arama, mesaj falan yok ortada.