PttAVM'deki NewPhone satıcısından iPhone 16 alınır mı?

yigidoski

Üyecik
Merhaba Techolay ailesi,

Samsung Galaxy Note 20 Ultra cihazımdan iPhone'ye geçeceğim. 16 ile 15 arasında kaldım ama şöyle bir durum var: iPhone 15 48K TL, iPhone 16 Akakçe'de 52K ya da 58K arasında değişiyor.

52K olan PTTAVM'de NewPhone diye bir mağazada satılıyor. Google'da arattığımda Esenler'de Arapça tabelalı bir mağaza çıkıyor.
(Tel linki: Apple iPhone 16 128 GB Siyah (İthalatçı Garant - PttAVM.com - 2025)

iPhone 16'daki yandaki o tuş ve makro çekim lensi çok hoşuma gitti. Bir de minimum 14 almak istiyorum çünkü Aksiyon Modu var.

Sizce ne almalıyım? Ama sadece iPhone'ye geçeceğim, o yüzden Android önermeyin.

Merhaba Techolay ailesi,

Samsung Galaxy Note 20 Ultra cihazımdan iPhone'ye geçeceğim. 16 ile 15 arasında kaldım. Ama şöyle bir durum var: iPhone 15 48k TL, iPhone 16 Akakçe'de 52K ya da 58k arasında değişiyor.

52K olan PttAVM'de newphone diye bir mağazada satılıyor. Google'da arattığımda Esenler'de Arapça tabelalı bir mağaza çıkıyor.
(Tel linki: Apple iPhone 16 128 GB Siyah (İthalatçı Garant - PttAVM.com - 2025)

iPhone 16'daki yandaki o tuş ve makro çekim lensi çok hoşuma gitti. Bir de minimum 14 almak istiyorum çünkü aksiyon modu var.

Sizce ne almalıyım? Ama sadece iPhone'ye geçeceğim, o yüzden Android önermeyin.

PttAVM ürünler ucuza satıyor hep karşıma çıktı istediğim ürünler yarı yarıya ancak alışveriş yapmadım. iPhone 16 değil de Pro modellerine bakmanızı öneririm. Düz alınmaz.

15 Pro Max olabilir. 16 gayet iyi telefon.

O kadar bütçem yok 15 Pro Max 86k TL Max verebileceğim 55 58k cok zorlarsam oda. İleriki KYK bursumu çekeceğim üstüne öğrenci kredi kartımdaki 2K'yı çekeceğim üstüne bankadan düz kredi çekmeyi deneyeceğim ama vereceklerini sanmıyorum daha hiçbir yerde çalışmadım.

O kadar bütçem yok 15 Pro Max 86k TL Max verebileceğim 55 58k cok zorlarsam oda. İleriki KYK bursumu çekeceğim üstüne öğrenci kredi kartımdaki 2K'yı çekeceğim üstüne bankadan düz kredi çekmeyi deneyeceğim ama vereceklerini sanmıyorum daha hiçbir yerde çalışmadım.

Tamam 16 yeterli.

Bir telefon için kredi çekmek bence mantıksız. Nakitiniz varsa 2. el 14 Pro bile iş görür.

iPhone 16 yerine alabilirsem iPhone 15 Pro veya Pro Max tercih ederdim ancak iPhone 16'da kesinlikle çok iyi bir telefon, pişman olmazsınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt