Diğer hiçbir oyunda bir sıkıntı yaşamadım ama PUBG girince ekran kartım 50 derecede ve sabit 60 FPS veriyor. Ayarları yükseltsem de düşürsem de bu FPS değişmiyor. Monitörüm 2K, bu sorunu nasıl çözebilirim? Neden kaynaklanıyor olabilir?
V-Sync veya Half-Sync gibi bir ayar açık değil değil mi? %localappdata%\TslGame\Saved\[I]Config[/I]\WindowsNoEditor konumundaki Config dosyasını silip dener misin?
V-Sync veya Half-Sync gibi bir ayar açık değil değil mi? %localappdata%\TslGame\Saved\[I]Config[/I]\WindowsNoEditor konumundaki Config dosyasını silip dener misin?
V-Sync veya half-Sync gibi bir ayar açık değil değil mi? %localappdata%\TslGame\Saved\[I]Config[/I]\WindowsNoEditor konumundaki Config dosyasını silip dener misin?
Dediğiniz dosyaları sildim, V-Sync açtım FPS yükseldi fakat FPS düşmesi ve görüntüde dalgalanma git gel gibi bir şey oluyor. FPS de orta ayarlarda 120. ama sürekli 60-70 düşüyor.
Oyunu DX11'de oynuyorsaniz bir de DX11E veya DX12 ile oynamayi deneyin. DX12 surumde bir el oynadiktan sonra sonuclari ele alin zira ilk ayari sectiginizde shader compile ediyor.