PUBG ani ping artışı

Cracxy

Çalışkan
Merhaba, başka oyunları oynarken hiçbir sorun yaşamıyorken, PUBG oynarken ping değerlerim anidem 50-60'tan 2K-3K'ya fırlıyor. Sıklıkla donmalar, laglanmalar yaratıyorken bazen oyundan atıığı bile oluyor. Dediğim gibi bu sorunu sadece PUBG'de yaşıyorum. Forumlarda veya herhangi bir yerde çözüm bulamadım. QoS ayarı yapmayı denedim internet bağlantım gitti, Türk Telekom'a zorla düzelttirebildim.
Test: Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Modem: ZyXEL VMG3312-B10B

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başka oyunları oynarken hiçbir sorun yaşamıyorken, PUBG oynarken ping değerlerim anidem 50-60'tan 2K-3K'ya fırlıyor. Sıklıkla donmalar, laglanmalar yaratıyorken bazen oyundan atıığı bile oluyor. Dediğim gibi bu sorunu sadece PUBG'de yaşıyorum. Forumlarda veya herhangi bir yerde çözüm bulamadım. QoS ayarı yapmayı denedim internet bağlantım gitti, Türk Telekom'a zorla düzelttirebildim.
Modem: ZyXEL VMG3312-B10b

İnternete erişim getirdiler, AKP'nin oyunu.

Modem: ZyXEL VMG3312-B10B
Gecikmeleriniz çok fazla.

Hat değerleri atın. Sonra CMD komutu açıp şunu yapın:

Kod:
tracert  35.156.63.252
ping 8.8.8.8

nPerf sonuçlarını da atın:

İnternete erişim getirdiler, AKP'nin oyunu.
Birden yükselmesi bant genişliğini kısmalarıyla alakalı değil.

Sen siyasete biraz ara ver en iyisi.

Nasıl vereyim? ODTÜ'de ülkenin geleceklerine plastik mermi ve gaz sıkılıyor, bir ülkenin lider(!)i, sırf korktuğu için en güçlü adayın diplomasını iptal edip iftira atıyor, üstüne de hapse tıkıyor. Halk da hala "helal olsun polisime, o saatte orada işi olan öğrenci teröristtir" yorumları atıyor.

Nasıl vereyim? ODTÜ'de ülkenin geleceklerine plastik mermi ve gaz sıkılıyor, bir ülkenin lider(!)i, sırf korktuğu için en güçlü adayın diplomasını iptal edip iftira atıyor, üstüne de hapse tıkıyor. Halk da hala "helal olsun polisime, o saatte orada işi olan öğrenci teröristtir" yorumları atıyor.
Kral bilmediğin konu hakkında boş muhaliflik yaptığın için böyle diyoruz. Böyle davranarak karşına aldığın güruhtan pek bi farkın kalmıyor. Bu konuyu da burda kapatalım lütfen. :thumbsup:

Gecikmeleriniz çok fazla.

Hat değerleri atın. Sonra CMD komutu açıp şunu yapın:

Kod:
tracert  35.156.63.252
ping 8.8.8.8

nPerf sonuçlarını da atın:

Birden yükselmesi bant genişliğini kısmalarıyla alakalı değil.
Hocam hat değerlerini nasıl atacağımı bilmiyorum.
nPerf Sonuçları: https://pic.nperf.com/r/3569099050720415-SkjzCD5U.png

Geri
Yukarı Alt