PUBG için stabil ayar önerisi

themahonee

Uzman
Arkadaşlar selam, sistemim gayet iyi ama PUBG'de stabil ayarları yapamıyorum. FPS sürekli dalgalanıyor. Kullandığınız net hem oyun içi hem de NVIDIA ayarlarınız varsa paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar selam, sistemim gayet iyi ama PUBG'de stabil ayarları yapamıyorum. FPS sürekli dalgalanıyor. Kullandığınız net hem oyun içi hem de NVIDIA ayarlarınız varsa paylaşabilir misiniz?
Hocam ben sadece dokuyu düşükte oynuyorum, diğer ayarlar full düşük. Benim sistemim de çok iyi ama PUBG'de alışmışım böyle oynamaya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben sadece dokuyu düşükte oynuyorum, diğer ayarlar Full düşük. Benim sistemim de çok iyi ama PUBG'de alışmışım böyle oynamaya.

Hocam stabil bir ayar bulamadım kendime. İnanır mısın, 300-350 FPS alıyorum Ultra'da, ayarları düşürünce 200 oluyor. FPS buraya kadar tamam diyorum ama çatışmada 110 oluyor. Bunu çözemiyorum bir türlü.

Hocam işlemcin nedir?

PUBG'de AMD işlemcileri daha çok önde hocam ve PUBG optimizasyonu bayağı kötü olan oyun FPS durduk yere düşebiliyor çatışmalarda.
Bende 9800X3D var, çok memnunum her konuda PUBG'de.

PUBG'de AMD işlemcileri daha çok önde hocam ve PUBG optimizasyonu bayağı kötü olan oyun FPS durduk yere düşebiliyor çatışmalarda.
Bende 9800X3D var, çok memnunum her konuda PUBG'de.
Cidden değiştirmeyi düşünüyorum artık. CS’de aynı sorun PUBG’de aynı sorun.

Cidden değiştirmeyi düşünüyorum artık. CS’de aynı sorun PUBG’de aynı sorun.
Hiç düşünme hocam, X3D işlemcileri oyun için en akıllı tercihtir.
9800X3D oyun işlemci sıralamasında 1.'ci zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…