PUBG Mobile hesabı nereden alınır?

Bütçe
300-500-1.000 TL

2242

Üstün
1v1 attık, yenemeyeceğimi düşünmüştüm ve hile kullandım 1 maç. Daha sonra Fatih olan hesabım ban yemiş. Yani üzülmüyorum ama emek vermiştim. Bu zamana kısmetmiş, normalde ban yememiştim Fatih olurken. Ucuz ve güvenilir arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ve dijital platform hesapları satın almak genel anlamda zaten güvensiz çünkü hepsi geri alınabilecek veya ban yiyebilecek türden hesaplar. Sizin yerinizde olsam kendim sıfırdan oynayarak yeni bir hesap kasardım ve paramı güvende tutardım.

Bu fiyatın bir değeri yok. Eğer Fatih hesap çıkma garantiyse alırım. Diğer türlü kasmam zor olacak.

Dosya Ekleri

• 1730283296924.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 96
Bu fiyatın bir değeri yok. Eğer Fatih hesap çıkma garantiyse alırım. Diğer türlü kasmam zor olacak.

Arkadaşın yorumlarına bak, alırken farklı bir bağ olmamasına dikkat et, mümkünse hesabı ilk maili ile al ki alamasın.

Arkadaşın yorumlarına bak, alırken farklı bir bağ olmamasına dikkat et, mümkünse hesabı ilk maili ile al ki alamasın.

Alınır mı?

Dosya Ekleri

• 1730285946379.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 91
  • 1730286005994.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…