korsar1

Uzman
Cihaz
Redmi 8
Merhaba ben hesap.com.tr web sitesinden 10 Türk lirasına PUBG Mobile random hesap aldım gayet güzeldi. Birkaç sorum olacak. Bu hesabın benden gitme veya patlama ihtimali var mıdır? Ve bu hesaba en son 1 yıl önce falan girilmiş sahibi bırakmış galiba sizce güvenilir mi?

Merhaba ben hesap.com.tr web sitesinden 10 Türk lirasına PUBG Mobile random hesap aldım gayet güzeldi. Birkaç sorum olacak. Bu hesabın benden gitme veya patlama ihtimali var mıdır? Ve bu hesaba en son 1 yıl önce falan girilmiş sahibi bırakmış galiba sizce güvenilir mi?
Hocam maçın ortasında oyundan atılırsanız ana bacı sövmeyin.

Hayır, çoğu güvenilir değil. Adam hesaba bağ attığı anda elinde patlar hesap.

Hesaba bağ atmış mı kontrol et.

Gmail bilgileri verilmediyse ve ilan açıklamasında ortak hesap tarzı şeyler yazıyorsa illa bir gün sizden gidecektir. Site komisyonunu da katınca 10 TL'ye alınan hesabın zaten kalıcı olduğunu sanmıyorum. Bu tarz hesaplar internet kafe de oyna diye rastgele açılan kafe hesapları gibidir.