PUBG Mobile "Son 10 sezonun (3/8) tanesinde As kademesine (>4.200) veya üzerine ulaş" gereksinimi

Hesenoff044

Uzman
Mehrabalar. Ben PUBG Mobile oyununda dedektif olmak istiyorum. Atacağım fotoğrafta benim anlamadığım soruyu işaret edeceğim.
Ancak dedektif olmak için şartları biliyorum. Fakat sarı işaret ettiklerim bazı şartları karşılandığım ve kırmızı işaret ettiğim ise bazı şartları karşılamadığımı kanıtlı bir şekilde fotoğrafı atacağım. Ancak benim anlamadığım sorunum bu.

Bu son 10 sezonu ne demek ve bu sıfırlandığında geçmiş aktive ve rekabet performası sıfırlanıyor mu yoksa kalıcı oluyor mu? Bu sorunu cevaplayabilir misiniz?

Not: Bu arada moderatör abimden şimdiden özür diliyorum. Doğru. Türkçe yazım hatası olabilir diye şimdiden moderatör abimden özür diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar kardeşim, Pubg mobile oyununda dedektif olmak için senin yapman gerekenler şunlardır:

• Geçmiş Aktivite ve Rekabet Performansı (Tamamlanmamış)
    • Son 10 sezonun 8 tanesinde AS kademesine (4200 puan ve üstüne) çıkmış olman gerekiyor.

Diğer gereksinimleri zaten tamamlamışsın. Son resimde "Başvuru Gereksinimleri" başlığı altında bulunan maddeler sırasıyla Geçmiş Aktivite ve Rekabet Performansı, Davranış Geçmişi, Kayıtlar ve Günlük Çağırma Sınırı gereksinimlerine denk gelmektedir. Yani şunu anlatmak istiyorum;

() Geçmiş Aktivite ve Rakabet Performansı = Son 10 sezonun 8 tanesinde AS kademesine (4200 puan ve üstüne) çıkmış olman gerekiyor. (BUNU TAMAMLAMAN GEREKİYOR)

() Davranış Geçmişi = 100 Liyakat sahibi ol ve 7 gün veya daha uzun süreli ceza almamış ol.
() Kayıtlar = İlk İnceleme Görevlerini Tamamla.
() Günlük Çağırma Sınırı = Günlük Başvuru Sınırı: 1200.

Görevi Tamamlaman İçin Gereken Süre:

Bir sezon ortalama 2 ay (yaklaşık 8 hafta / 60 gün) sürüyor. 8 tane içerisinden 3 tanesini tamamlamışsın geriye 5 tane kalıyor. Yani 5 sezon boyunca as olman gerekiyor. 5 sezon ise 5x60 işleminden 300 gün geliyor. Kolay gelsin. İyi oyunlar.

Asıl soruyu sormak istiyorum. Peki bu son 10 sezon ne demek ve bu bittiğinde veya tamamlamadığımda ne oluyor? Bu sıfırlanıyor mu? Yoksa kalıcı mı oluyor? Bunu anlamadım.

Asıl soruyu sormak istedim. Peki bu son 10 sezon ne demek ve bu bittiğinde veya tamamlamadığımda ne oluyor? Bu sıfırlanıyor mu? Yoksa kalıcı mı oluyor? Bunu anlamadım.
PUBG Mobile’da her sezon yaklaşık 2 ay sürüyor. “Son 10 sezon” dediğinde, şu anki sezondan geriye doğru 10 sezonu kapsıyor. Yani sadece son 20 ay (yaklaşık) içindeki performansın sayılıyor. Bu 10 sezondan 8’inde AS kademesine çıkman gerekiyor.

Her sezon bitince puan ve sıralama sıfırlanıyor, yani bir sonraki sezona 0’dan başlıyorsun. Ama sistem, geçmiş sezonlarda AS’a ulaşıp ulaşmadığını kayıt altına alıyor. Yani bir sezonu tamamlamasan da o sezonun verileri kalıcı olarak kaydediliyor; tamamen silinmiyor. Özetle: Performans sıfırlanıyor gibi gözükse de geçmiş sezonlardaki başarılar kalıcı ve sayılıyor.

Nasıl yani? Yani ben geçmiş aktive ve rakabet performans sıfırlanacak mı? Nasıl yani? Ben anlamadım.
Mesela ben As kademeyi 3/8 tanesi tamamladım da 5 taneyi eğer yapmazsam bu sıfırlanıyor mu?

Nasıl yani? Yani ben geçmiş aktive ve rakabet performans sıfırlanacak mı? Nasıl yani? Ben anlamadım.
Mesela ben As kademeyi 3/8 tanesi tamamladım da 5 taneyi eğer yapmazsam bu sıfırlanıyor mu?
Maksimum 2 kere yapmama hakkın var yani. Mesela 2 sezon oyuna giremedin, bu tarz bir durum için.

Maksimum 2 kere yapmama hakkın var yani. Mesela 2 sezon oyuna giremedin, bu tarz bir durum için.
@ardayms
Bak açık bir şekilde söylüyorum. Mesela ben as 7/8 tanesini tamamladım son 10 sezonu bittiğinde bu sıfırlanıyor mu?
Bu arada her sezon gelince as kademeye kasmaya çalışıyorum. Asıl anlamadığım soru cevapını bulamıyorum.

Son düzenleme:
Kasmaya çalışıyorum da. Asıl anlamadığım soru cevapını bulamıyorum.
Birazcık sorduğunuz soruyu düşürseniz anlayacaksınız. Senin şuan yapman gereken şey kısaca 5 sezon art arda as olman. Bu kadar basit.

Asıl anlamadığım soru ise son 10 sezonu ne demek? Onu anlamıyorum

@Aakons @LH44
Ard arda olmak üzere 10 sezonun 8'inde en az as kademe olmanızı istiyor. Bu kadar. En fazla 2 kere sezon atlayabilirsiniz. Aksi durumda muhtemelen sıfırlanıyor.

Asıl anlamadığım soru ise son 10 sezonu ne demek? Onu anlamıyorum

@Aakons @LH44

Örnek vermek gerekirse; görseldeki 5 sezon ve önceki 5 sezonun 8'inde as kademe olmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…