PUBG Mobile "Son 10 sezonun (3/8) tanesinde As kademesine (>4.200) veya üzerine ulaş" gereksinimi

Mesela ben C8S23'te as oldum. C8S24'te as olmadım. C9S25 as oldum C9S26 da yine as oldum ve yine C9S27, C10S28, C10S29, C10S30 da as kademeye kasacağım. Bunu yaparım. Asıl sorunum bu.
Mesela ben son 10 sezonu 7/8 tanesinde as kademeye ulaştım ya. C11S31 sezon başladığında bu sıfırlanıyor mu? Onu anlamadım.

Hayır sezon değiştiğinde sıfırlanmıyor. 10 sezonda 2 kereden fazla as kademesine ulaşmazsanız sıfırlanıyor.

Sıfırlanma olayı; sezonluk rütbe. C10S30'da as oldunuz diyelim, C10S31'de bu sıfırlanıyor.
10 sezon içindeki as kademe sayısı değil.

Nasıl yani?

Sezondan sezona rütbeniz sıfırlanıyor sadece. Bunun 10 sezonun 8'inde as olmanızla alakası yok.

Siz 3/8 olan kısmı 8/8 yapıcaksınız. Bunun için 5 sezon (her sezon 2 ay) "as kademesine" kasıcaksınız.

Sezondan sezona rütbeniz sıfırlanıyor sadece. Bunun 10 sezonun 8'inde as olmanızla alakası yok.

Siz 3/8 olan kısmı 8/8 yapacaksınız. Bunun için 5 sezon (her sezon 2 ay) "as kademesine" kasıcaksınız.

Tamam. Yapmağa çalışacağım. Zaten as kademeye ulaştıysam 3/8 tanesinde as olduysam bunu yapmaya çalışacağım.

Siz 3/8 olan kısmı 8/8 yapacaksınız. Bunun için 5 sezon (her sezon 2 ay) "as kademesine" kasıcaksınız.

Yani onunla alakası yok mu? Eğer alakası yoksa 5 tanesini de tamamlayacağım.

Son düzenleme:
Tamam. Yapmağa çalışacağım. Zaten as kademeye ulaştıysam 3/8 tanesinde as olduysam bunu yapmaya çalışacağım.

Yani onunla alakası yok mu? Eğer alakası yoksa 5 tanesini de tamamlayacağım.
Hayır, yok. Sadece 5 sezon as'a kas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…