- Makaleler
- 6
Redmi bir cihaz olması ve donanımı Max 60 FPS veriyor. Diğer türlü cihaza zarar verirsiniz. Çok fazla ısınır.
Sırf tasarımı yüzünden X7 Pro önerdim hocam. Kamera dizilimi en normal telefon o çünkü.X7 Pro'yu kameradan önermem. Mi serileri daha toplu kamerası (ön kamera hariç)
Sırf tasarımı yüzünden X7 Pro önerdim hocam. Kamera dizilimi en normal telefon o çünkü.
X7 Pro için sadece ön kamerası biraz kötü deniliyor arkası iyimiş doğru mu?Sırf tasarımı yüzünden X7 Pro önerdim hocam. Kamera dizilimi en normal telefon o çünkü.
X7 Pro için sadece ön kamerası biraz kötü deniliyor arkası iyiymiş doğru mu?
Aynı fiyatta bulunan Mi 14T'nin arka kamerası ve ön kamera daha iyi X7 Pro'dan. Sadece X7 Pro'dan biraz daha kötü işlemci bulunuyor.
Ön kamera olarak Mi 14T de kötü.
@ardayms, yurt dışı Mi 14T Pro almanı öneririm bu arada.tr Mi 14T'ye bütçen çıkarsa.
Ki oyuncular için rehberim oldu ama kamera arka planda kaldı daha çok.
Oyuncu Telefonu Rehberi
Merhaba. Bugün sizlere oyuncu telefonu rehberi hazırladım. Oyuncu telefonunda üç önemli şey vardır: Güç, batarya ve ekran. Bu yüzden üç önemli bileşenden en iyileri seçtim ve en popüler oyun PUBG'de 120 FPS alan (tahmini) cihazlardan başlayarak listeledim.
20.000 TL Aralığında Alınabilinecek Modeller
Honor 400
![]()
Eğer günlük/oyuncu karışımındaysanız, tercih edilebilinir model.6.55 inç AMOLED 120 Hz ekran,
6000 mAh, 80W hızlı şarj destekli batarya,
Snapdragon 7 Gen 3
POCO...
- Aakons
- oyuncu
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri
İkinci el yada yurt dışı olur mu?
- PUBG Mobile oyununda 120 FPS ve 90 FPS veren iki ayrı cihaz önerir misiniz? (En ucuz)
- Hem PUBG Mobile oyununda 120 FPS + kamerası çok iyi olan + video/film izleme konusunda sıkıntı çıkarmayan bir telefon önerir misiniz? (En ucuz)