PUBG Mobile'de oyun sırasında ceza verildi

johan liebert

Becerikli
GameLoop üzerinden PUBG Mobile oynuyorum. Hesabım 5 yıllık ve ilk defa ceza yedim 1 haftalık durduk yere. İki el atmıştım ki ikinci elde oyun Tencent kullanıcı sözleşmesi ihlali diye dondu ve 'hesabınız inceleme altında' dedi. Hile vs. yok, olsa direkt banlanırdım zaten. Fazla reportlanınca bu tür cezalar alınabiliyormuş sanırım. Cezaya itiraz da ettim, yazı da yazdım ama hesap açılır değil mi? Kaybetmek istemiyorum doğrusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılır, Krafton ve Tencent müşteri desteği konusunda batırdıktan sonra çok hassas duruma geldiler. Şu anda bana göre en iyi desteği veren oyunlardan biri.

Açılır, krafton ve Tencent müşteri desteği konusunda batırdıktan sonra çok hassas duruma geldiler. Şu anda bana göre en iyi desteği veren oyunlardan biri.

Tek öyle olsa bari açılmazsa oyunu oynamam zaten bir daha işten yorgun argın geliyorum gelip bir iki el atıp kafa dağıtma zevkim var orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…