• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

PUBG Mobile'ı emülatörden oynayan laptop kullanıcılarının sistem özellikleri nedir?

gamingci90

Becerikli
Arkadaş laptop ile PUBG Mobile oynayanlar sistemlerinin özelliklerini yazabilir mi? Oyunda FPS düşüşleri donma kasma konularında deneyimlerini aktarabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende herhangi bir kasma donma olmuyor.

Sistem;
GTX 1650 GDDR6 4 GB.
Intel Core i5-10300H
16 GB (8+8) DDR4 3000 MHz RAM.
512 GB M.2 SSD.

Bende herhangi bir kasma donma olmuyor.

Sistem;
GTX 1650 GDDR6 4 GB.
Intel Core i5-10300H
16 GB (8+8) DDR4 3000 MHz RAM.
512 GB M.2 SSD.

Hangi laptop hocam bu? Toplama bilgisayar gibi geldi bana. FPS düşüşü bu sistemle nasıl yaşamıyorsunuz ekstra bir ayar filan mi yaptınız?

Hangi laptop hocam bu? Toplama bilgisayar gibi geldi bana.

Laptop hocam. Acer Nitro 5 AN515-55.

FPS düşüşü bu sistemle nasıl yaşamıyorsunuz ekstra bir ayar filan mi yaptınız?

GameLoop ayarlarımı bilmiyorum çünkü şu an yüklü değil. En son 2-3 hafta önce oynamıştım birkaç kez. Herhangi FPS sorunu yaşamamıştım. FPS değerlerim 60'ın altına hiç inmedi. Ortalama 80 FPS aldım.

Hocam vallahi ne diyeyim şaşırdım. Sizin cihazınızdan daha iyi laptoplara YouTube'dan bakıyorum PUBG de FPS'ler çok feci dalgalanıyor anlık 20-40 FPS'ler havada uçuşuyor. Bende bunları görünce laptop almaktan vazgeçecek seviye geldim. Sizin laptopta PUBG oynarken FPS'i ekran kaydı alıp atma şansınız var mı?

Hocam bir detayı atlamışım. Oyunda güncelleme ile gelen mekanlara indiğimde 40 FPS'lere kadar düşüş yaşıyorum. Fakan school, pochinki gibi yerlere atladığımda minimum 60 FPS ile oynuyorum.

Sadece PUBG Mobile için laptop alacağım. Bu oyunu Laptop'unda kasmadan oynayan var mı? Varsa Laptop'un özellikleri nedir yazabilir mi?

Sadece PUBG Mobile için laptop alacağım. Bu oyunu Laptop'unda kasmadan oynayan var mı? Varsa Laptop'un özellikleri nedir yazabilir mi?

Sen söyle bize bütçeni biz sana göre önerelim dostum.

Sen söyle bize bütçeni biz sana göre önerelim dostum.

Hocam şöyle bir durum var arkadaşımda 60 bin TL'lik i7 1300H RTX 4060(140W) 32 GB RAM laptop var onda bile FPS çok fena dalgalanıyor. 60 bin TL verip oyunu akıcı oynayamayacaksam Laptop'a boşyere para vermek istemiyorum. Masaüstü almak da istemiyorum çünkü çok fazla oyun oynayan birisi değilim. Yani laptopu üzerinden kasmadan oynayan aktif kullanıcılara danışmak istedim acaba farklı bir ayar filan mi yaptılar onu öğrenmek için ya da cidden kasmıyorsa aynı laptoptan almayı düşünebilirim.

Arkadaşınızın bilgisayarında performans arttıran GameLoop ve NVIDIA ayarlarını yaptınız mı? Özellikle NVIDIA Denetim Masası'ndan yapılan ayarlar bende çok fark ediyor.

İfadeler: 409
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…