pEmirq Becerikli Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 23 Bugün 16:15 #1 Selam. Saçım dalgalı, orta kalın telli ve gün içinde özellikle rüzgârda çok çabuk şekli bozuluyor. Bunun için pudra wax önerisine ihtiyacım var. Ben araştırdım, genelde Osis Dust It öneriyorlar. Anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
Selam. Saçım dalgalı, orta kalın telli ve gün içinde özellikle rüzgârda çok çabuk şekli bozuluyor. Bunun için pudra wax önerisine ihtiyacım var. Ben araştırdım, genelde Osis Dust It öneriyorlar. Anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
pesimist34 Bilgin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.024 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.413 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 17:34 #2 Uygun fiyatlı olarak Agiva kırmızı seri de kullanabilirsiniz.
KS KS pEmirq Becerikli Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 109 Beğeniler 23 16 dakika önce #3 pesimist34 dedi: Uygun fiyatlı olarak agiva kırmızı seri de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat fark etmez hocam en kalitelisini almak istiyorum.
pesimist34 dedi: Uygun fiyatlı olarak agiva kırmızı seri de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat fark etmez hocam en kalitelisini almak istiyorum.