pEmirq Uzman Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 130 Beğeniler 27 27 Haziran 2026 #1 Selam. Saçım dalgalı, orta kalın telli ve gün içinde özellikle rüzgârda çok çabuk şekli bozuluyor. Bunun için pudra wax önerisine ihtiyacım var. Ben araştırdım, genelde Osis Dust It öneriyorlar. Anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
Selam. Saçım dalgalı, orta kalın telli ve gün içinde özellikle rüzgârda çok çabuk şekli bozuluyor. Bunun için pudra wax önerisine ihtiyacım var. Ben araştırdım, genelde Osis Dust It öneriyorlar. Anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
pesimist34 82 Bilgin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.163 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.659 Yer Bolu Dağı Tüneli 27 Haziran 2026 #2 Uygun fiyatlı olarak Agiva kırmızı seri de kullanabilirsiniz.
KS KS pEmirq Uzman Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 130 Beğeniler 27 27 Haziran 2026 #3 pesimist34 dedi: Uygun fiyatlı olarak agiva kırmızı seri de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat fark etmez hocam en kalitelisini almak istiyorum.
pesimist34 dedi: Uygun fiyatlı olarak agiva kırmızı seri de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fiyat fark etmez hocam en kalitelisini almak istiyorum.
pesimist34 82 Bilgin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.163 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.659 Yer Bolu Dağı Tüneli 27 Haziran 2026 #4 pEmirq dedi: Fiyat fark etmez hocam en kalitelisini almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen ürünü de alabilirsiniz. Niteliği benzerdir.
pEmirq dedi: Fiyat fark etmez hocam en kalitelisini almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen ürünü de alabilirsiniz. Niteliği benzerdir.