Pulsar Xlite V4 XS-1 vs ASUS ROG Gladius III

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8898
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 146
  • Etiketler Etiketler
    hangi mouse

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba, DeathAdder v3'ü sattıktan sonra ergo mouse arayışına girdim ve bu ikisini buldum. Hangisi alınır?

Pulsar Xlite V4 XS-1 sensör beyaz kablosuz.

ASUS ROG Gladius III aimpoint kablosuz beyaz.

Önerileriniz varsa 3.500 TL'ye kadar alabilirim. Bilindik markalar tercih ediyorum çünkü sürekli değiştiriyorum ki satılması kolay olsun. Ayrıca CS, ETS, Valorant, BF1 gibi oyunlar oynuyorum. Beyaz, ergo ve kablosuz olması da gerekiyor. Elim 18cm ve claw-palm arası tutuyorum.

@Toby Fox

Son düzenleme:
DeathAdder v3 ve proyu 2 defa satmış biri olarak birdaha alabileceğimi sanmıyorum ergo zorunlu. Rog olan da aimpoint olanı. Pulsar daha hoş geldi ama rog olanın switchleri Hot swap.

DeathAdder v3 ve proyu 2 defa satmış biri olarak birdaha alabileceğimi sanmıyorum ergo zorunlu. Rog olan da aimpoint olanı. Pulsar daha hoş geldi ama rog olanın switchleri Hot swap.
Hotswap sistemi iyi fakat aynı sistemi 2700TL'ye daha iyi build kalitesi ile ve daha iyi özelliklerle sunan fare de vardı stokta olsa onu önerirdim. Xlite V4 daha mantıklı bana kalırsa. V3 hyperspeed çok öneriliyordu sonuçta 2024 sonunda çıkan bir fare birebir Dav3 demek doğru olmaz farkları var ama o bütçeye çıkıyorsanız benim tercihim Pulsar olurdu. Xlite V3 versiyonu bende var gayet güzel fare.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…