PUP.Optional.Cleversort nedir?

Sadece Chrome üzerinden 2 saat arayla geldi diğer tarayıcılardan hiç uyarı gelmedi şuana kadar.

MalwareBytes'ı ne zamandır kullanıyorsunuz hocam? Sorun itibariyle mi kullanmaya başladınız? Eğer böyleyse pek de önemli bir bildirim olduğunu söyleyemeyiz, muhtemelen kullandığınız bir eklentinin sunucusuna işaret ediyor.

O halde bir problem olduğunu düşünmüyorum, şimdilik MalwareBytes'ı açık tutun. Önceki mesajınızda tam tarama gerçekleştirdiğinizi bir sorun çıkmadığını söylediniz, bu taramayı KasperSky ile de gerçekleştirir misiniz.

Şüpheli bir şeyle karşılaşırsanız bildirin.

Kaspersky maalesef satın almadım yakında almayı planlıyorum Mcafee bir şey tespit etmediğini söylüyor her ne kadar güvenmesemde.

Deneme sürümüyle gerçekleştirebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler yeniden ilgilendiğiniz için mutlu yıllar dilerim bu arada.

Deneme sürümüyle gerçekleştirebilirsiniz.
Deneme sürümünün olduğu sayfasının linkini atabilme şansınız var mı ben 1 aylık ücretsiz versiyonlarını buldum onlar içinde kart girmem gerekiyor. Eskiden var mış sanırsam direkt deneme sürümü olan bir sayfası .

Son düzenleme:
İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…