25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 19 Nisan 2026 #1 Tüm kablolarını takıyorum, güç tuşuna basıyorum açılmıyor. Ekranında ışık bile yanmıyor. Ne yapabilirim?
Tüm kablolarını takıyorum, güç tuşuna basıyorum açılmıyor. Ekranında ışık bile yanmıyor. Ne yapabilirim?
Çözüm AdvocateD 19 Nisan 2026 25457 dedi: Evet uzun zamandır kullanmıyordum. Fişe takılı değildi. Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... USB portlarını değişin bir de hocam. Anakartın USB portları olsun ön taraftakiler değil.
25457 dedi: Evet uzun zamandır kullanmıyordum. Fişe takılı değildi. Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... USB portlarını değişin bir de hocam. Anakartın USB portları olsun ön taraftakiler değil.
AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 396 Çözümler 1 Beğeniler 301 19 Nisan 2026 #2 25457 dedi: Tüm kablolarını takıyorum, güç tuşuna basıyorum açılmıyor. Ekranında ışık bile yanmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kablolarını dikkatli kontrol edin. Muhtemelen adaptörün fln kablosunu oturtamadınız. Artı 0 Eksi
25457 dedi: Tüm kablolarını takıyorum, güç tuşuna basıyorum açılmıyor. Ekranında ışık bile yanmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam kablolarını dikkatli kontrol edin. Muhtemelen adaptörün fln kablosunu oturtamadınız.
KS KS 25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 19 Nisan 2026 #3 AdvocateD dedi: Hocam kablolarını dikkatli kontrol edin. Muhtemelen adaptörün fln kablosunu oturtamadınız. Genişletmek için tıkla... Tüm kabloları kontrol ettim hocam hepsi takılı. Ekran saniyelik gelip gidiyor şimdi de. Güç tuşu takılı kalmış olabilir mi? @AdvocateD Artı 0 Eksi
AdvocateD dedi: Hocam kablolarını dikkatli kontrol edin. Muhtemelen adaptörün fln kablosunu oturtamadınız. Genişletmek için tıkla... Tüm kabloları kontrol ettim hocam hepsi takılı. Ekran saniyelik gelip gidiyor şimdi de. Güç tuşu takılı kalmış olabilir mi? @AdvocateD
AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 396 Çözümler 1 Beğeniler 301 19 Nisan 2026 #4 25457 dedi: Tüm kabloları kontrol ettim hocam hepsi takılı. Ekran saniyelik gelip gidiyor şimdi de. Güç tuşu takılı kalmış olabilir mi? @AdvocateD Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Uzun zamandır yatıyordu heralde cihaz. Fişe takılı mıydı. Voltaj dalgalanmalarında adaptör gitmiş olabilir. Artı 0 Eksi
25457 dedi: Tüm kabloları kontrol ettim hocam hepsi takılı. Ekran saniyelik gelip gidiyor şimdi de. Güç tuşu takılı kalmış olabilir mi? @AdvocateD Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Uzun zamandır yatıyordu heralde cihaz. Fişe takılı mıydı. Voltaj dalgalanmalarında adaptör gitmiş olabilir.
KS KS 25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 19 Nisan 2026 #5 AdvocateD dedi: Sanmıyorum. Uzun zamandır yatıyordu heralde cihaz. Fişe takılı mıydı. Voltaj dalgalanmalarında adaptör gitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet uzun zamandır kullanmıyordum. Fişe takılı değildi. Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim. Artı 0 Eksi
AdvocateD dedi: Sanmıyorum. Uzun zamandır yatıyordu heralde cihaz. Fişe takılı mıydı. Voltaj dalgalanmalarında adaptör gitmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet uzun zamandır kullanmıyordum. Fişe takılı değildi. Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim.
AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 396 Çözümler 1 Beğeniler 301 19 Nisan 2026 #6 25457 dedi: Evet uzun zamandır kullanmıyordum. Fişe takılı değildi. Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... USB portlarını değişin bir de hocam. Anakartın USB portları olsun ön taraftakiler değil. Artı 0 Eksi Çözüm
25457 dedi: Evet uzun zamandır kullanmıyordum. Fişe takılı değildi. Biraz bekleyip tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... USB portlarını değişin bir de hocam. Anakartın USB portları olsun ön taraftakiler değil.
KS KS 25457 Uzman Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 1.959 Makaleler 2 Çözümler 9 Beğeniler 1.319 Yer İstanbul 19 Nisan 2026 #7 AdvocateD dedi: USB portlarını değişin bir de hocam. Anakartın USB portları olsun ön taraftakiler değil. Genişletmek için tıkla... Az önce tekrar denedim çalıştı hocam. Teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için. Artı 0 Eksi
AdvocateD dedi: USB portlarını değişin bir de hocam. Anakartın USB portları olsun ön taraftakiler değil. Genişletmek için tıkla... Az önce tekrar denedim çalıştı hocam. Teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için.
AdvocateD Becerikli Katılım 20 Ekim 2025 Mesajlar 396 Çözümler 1 Beğeniler 301 19 Nisan 2026 #8 25457 dedi: Az önce tekrar denedim çalıştı hocam. Teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Korkutmayın beni böyle VD serisinde bu tür arızalar pek olmuyor çünkü. Genelde bağlantı hatalarından kaynaklanıyor. Artı 0 Eksi
25457 dedi: Az önce tekrar denedim çalıştı hocam. Teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Korkutmayın beni böyle VD serisinde bu tür arızalar pek olmuyor çünkü. Genelde bağlantı hatalarından kaynaklanıyor.