PXN VD4 direksiyon setinin ayarları nasıl düzeltilir?

25457 45

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
ETS oynamak için her zamanki gibi kurdum. Oynarken fark ettim, direksiyonu döndürdüğümde oyun direksiyonu aşırı hızlı dönüyor ve direksiyonu eskisi kadar fazla döndüremiyorum, hafif sola çeviriyorum ama dahası gelmiyor. Ne olmuş olabilir? @AdvocateD

Ayrıca direksiyon açısı uygulamadakinden farklı.

Hocam ETS için bana en uygun ayarlar şöyle. Siz de bir deneyin.
Direksiyonun uygulamasından 1800 dereceye ayarlayın. Force feedback 100 olsun. Sağ taraftaki Damping, inertia vs ayarlarını sıfıra indirin.
Oyun içinden de kontroller bölümüne girip direksiyon simidi animasyon aralığını 1800 derece yapın. Direksiyon hassasiyetini 1.2 yada 1.4 yapın. Altındaki direksiyon doğrusalsızlığını da 0 yada 0.10 gibi bir değerde bırakın. Direksiyon toplama şiddeti yüksek hız olanı 100 yada 90 yapın. Düşük hız olanı da 50-60 seviyesinde bırakın.

Fizik modu olarak da aşağıdakini kurun. Diğer ayarları da içindeki manuale göre ayarlayın.

Direksiyonun az dönmesinin sebebi dönme açısının 90 olmasıymış, uygulamadan ve ETS'den düzelttim.

Direksiyonun gerçektekine göre oyunda hızlı dönmesinin sebebi yine ayar bozukluğundanmış, onuda SimRacing yazılımındaki ''Center'' tuşuna basıp düzelttim
Şu an sadece vites sorunum var, vitessiz oynamak icin hangi ayarı yapmam lazım hocam?

Yine kontrollerden şanzımanı gerçek otomatik seçmeniz lazım.
Benim önerdiğim ayarları ve modu deneyin. Üstüne motor titreşimini de %2-%5 civarı bir şey ayarlayın rahatsız etmeden güzel bir his veriyor.

Düzelttim teşekkürler, motor titreşimini zaten ayarları kurcalarken açmıştım. Benim anlamadığım neden durduk yere bozulduğu.

Düzelttim teşekkürler, motor titreşimini zaten ayarları kurcalarken açmıştım. Benim anlamadığım neden durduk yere bozulduğu.
Oyuna ufak bir güncelleme gelmişti ondan kaynaklı da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…