Her 2 rengi de indirimde. Bu fiyata güzel bir kulaklık, değerlendirilebilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Baya iyi ürün. Alın geçin.
Deniz744
Başarılı
Her 2 rengi de indirimde. Bu fiyata güzel bir kulaklık, değerlendirilebilir.
1000 TL'ye direkt H3 versiyonunu almıştım, sporda kullanıyorum ve alalı sadece 2 kez Full şarj ettim. Alalı ise 3 ay oldu.
ANC'yi açıyorum bu arada, açmasam daha da uzun gidiyor.
Kulak üstü kulaklık almayı planlıyordum, güzel denk geldi. Peki sizde bunu almak yerine QCY H3 Hybrid ANC alınır mı? Ne dersiniz?
Deniz744
Başarılı
Kulak üstü kulaklık almayı planlıyordum, güzel denk geldi. Peki sizde bunu almak yerine QCY H3 Hybrid ANC alınır mı? Ne dersiniz?
Alalıı 3 ay olan kulaklık bu, ne için kullanacağınııza bağlı biraz olarak da. Fakat ben ayda toplam 20 gün spora gidiyorum, her spor ortalama 2 2.5 saat harcıyorum. Alalı 3 ay oldu. Full ANC açık kullandım ve sadece 2 kere tamamen doldurmam yetti.
Uygulaması da var, mesela rüzgarlı bir ortamdaysanız rüzgara odaklanan bir ANC modu falan da var.
Gayet güzel kulaklık, alınır. Ben mavi versiyonunu almıştım.
Alalıı 3 ay olan kulaklık bu, ne için kullanacağınııza bağlı biraz olarak da. Fakat ben ayda toplam 20 gün spora gidiyorum, her spor ortalama 2 2.5 saat harcıyorum. Alalı 3 ay oldu. Full ANC açık kullandım ve sadece 2 kere tamamen doldurmam yetti.
Uygulaması da var, mesela rüzgarlı bir ortamdaysanız rüzgara odaklanan bir ANC modu falan da var.
Gayet güzel kulaklık, alınır. Ben mavi versiyonunu almıştım.
Günümün 2 saati dışarıda geçiyor. Bu süre zarfında rahatça şarkı dinlememi sağlaması yeterli. İşimi rahatça göreceğini düşünüyorum. Yanıt için teşekkür ederim.
Deniz744
Başarılı
Günümün 2 saati dışarıda geçiyor. Bu süre zarfında rahatça şarkı dinlememi sağlaması yeterli. İşimi rahatça göreceğini düşünüyorum. Yanıt için teşekkür ederim.
Görür hocam. Ortam çok gürültülü deeğilse ANC'yi açmayın zaten şarkının sesi bastırıyor. ANC pil süresini 3/1'e indiriyor fakat hala aşırı dayanıklı.
Kullanıyorum da bende son 2 aydır yan tuşlar çalışmıyor bazen yoksa memnunum. Sadece biraz kaba ve çok terletiyor. Bataryası aşırı iyi günde 6 saat kullandığım da oluyor ona rağmen en az 3 hafta götürüyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-