QCY H3 vs H4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burkicannjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 890

Burkicannjr

Başarılı
Evet. Yer yer h4'ten bile ustun olabiliyor. 1000 TL altinda her turlu alinir diye dusunuyorum.

Ben şimdi kartıma para yükleyip almayı düşünüyorum; H4 1699 TL, H3 1299 TL'ye denk geliyor, hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
H4 alt modeli H3'ten en basta ANC olmak uzere daha kotu. 3 yerine 4 rakami olunca daha ustun zannediliyor ama mikrofon ve kullanim suresi disinda H4'un H3'e karsi gorunurde neredeyse avantaji yok.

İkisi yakin fiyatta olsa bile H3 tercih edilir. Ki durum oyle degil, H3 bu durumda hem fiyat avantaji hem overall performans konusunda daha iyi bir kulaklik.

H3 alıyorum o zaman mikrofon şu bir şekilde hallederiz ya testlerde o kadar da kötü görünmüyor karşısı sesimi anlasın yeter.

Ucuz olani tercih edebilirsiniz. H3 ile H4 arasinda kesinlikle 400 liraya degecek bir fark yok.

Şu anda kulaklığım elime geçmiş bulunmakta. Aslına bakarsanız pazartesi günü almıştım ancak hoşuma gitmeyen bir durum oluştu ses ile bağımsız dış kasada ufak bir sorun değişim yaptım bu sabah geldi yenisi öncelikle şöyle söylemeliyim değiştirdiğim kulaklığım ile annemle bir konuşma testi yapmıştım annem beni net duyduğunu söyledi anlamadığı kelime neredeyse olmadı açıkçası bu konuda güzel ses olarak bas olarak doygun geldi yeterince ara sesler anlaşılabiliyor açıkçası dinlediğim bazı müziklerde böyle bir ara ses mi var mış dedirtti (masaüstü hoparlörümde bu kadar net ara ses gelmiyor bas desen hiç yok pıt yapıyor sadece) şu abda dinlediğim müzikte enstrüman sesleri de net geliyor bayağı ses kalitesi olarak beğendim dış kalitesi zaten on numara premium hissetiriyor ANC olarak kesinlikle çok beğendiğimi söyleyebilirim uyaralanavbilri ANC de ilk başta bir tüm sesler gelir gibi oluyor sonra bir anda uyarlıyor ilk denediğimde çalışandı sandım ama çalışınca uyarlanabilir ANC kesinlikle çok iyi sesler kesildi şeffaflık modunu bayağı beğendim uygulama olarak ben bağlanma sorunu yaşamadım (iOS için geçerli dediğim) uygulamanın Türkçe desteği var sonuç olarak benim bayağı bir hoşuma gitti almak isteyen varsa alabilir ses kalitesi güzel.

Son düzenleme:
İfadeler: 519

Hocam bende H3 modelini almak istiyorum ama rahat mı?

Hocam bende H3 modelini almak istiyorum ama rahat mı?

Rahat, pedleri yumuşacık, beni rahatsız etmiyor kulağa baskı uygulayan değil saran bir kulaklık, tabii normal olarak bastırıyor birazcık o da kulak üstü kulaklık olduğu için zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…