QCY H3S sizce iade edilmeli mi?

Hellmonger

Becerikli
Arkadaşlar sorunum videodaki gibi.
Kulaklığı satın aldım, eve geldi ve direkt bu şekilde ses yapıyor; tık tak sesi geliyor. Orada bir yer sanki tam mı oturmamış artık bilmiyorum, bu sesi yapıyor sadece hafif çapraz eğilirse. Ama düz şekilde olmuyor, yani takarken olmuyor. Bu ileride bir sıkıntı çıkarır mı emin olamıyorum. Bu arada ilk geleni değişime yolladım, satıcı Hepsiburada. Bu yeni gelen ve sıfır geldi, diğeri gibi; ona eminim.
Ancak fabrikasyon böyle geliyor demek ki. Kronik sanırım. Sizce iade edip başka bir şey mi almalıyım yoksa sorun olmaz mı? Bu özelliklerle aynı fiyat seviyesinde kulaklık yok gibi. Q21 NC ancak Anker'de denk geliyor, onunla arasında çok fark var. Ne dersiniz, fikrinizi almak istedim.
Bunun özellikleri: ANC'siz 102 saat dinleme, BT 6.0, LDAC codec, çok rahat Type-C ile PC vs. bağlanıp müzik dinleme, çift sürücülü 40 mm ve bir de tweeter var 13 mm'lik.

@Hellmonger, Bende QCY T13 ANC almıştım kapağı yerinden oynuyordu gevşek gevşek, yazılımı şarjı 100 gösteriyor hep,birde bir tarafından az ses geliyor gibi hissediyordum bastım iadeyi.

@Hellmonger, Bende QCY T13 ANC almıştım kapağı yerinden oynuyordu gevşek gevşek, yazılımı şarjı 100 gösteriyor hep, bir de bir tarafından az ses geliyor gibi hissediyordum bastım iadeyi.

Bunda her şeyi sorunsuz çalışıyor bir o kısım tik tak yapıyor bilemedim işte çabuk kırılır mı ya da kırılır mı? Yoksa ses kalitesi basslar falan çok iyi yani.

Bende h3s almayı düşünüyordum kararsız kaldım bu sorun harici ANC vs memmnun musunuz?

Bende h3s almayı düşünüyordum kararsız kaldım bu sorun harici ANC vs memmnun musunuz?

Vallahi ANC normalde kullanmıyorum şöyle söyleyeyim. Q21i nc kullanmış daha sonra satmıştım ANC Q21i nc de daha iyi ama öyle bir hissi var ki bunu bir space One incelemesi yapan kişide duymuştum sanki kulakları tıkıyorlarmış gibi oluyordu yani böyle baskılı gibi ben o yüzden hiç sevmemiştim ANC'yi. Ama evet işe yarıyor muydu yarıyor. Bunda ise öyle yapmıyor fakat odamda sessiz ortamda müzik çalmadan açtığımda annemin odasındaki TV'nin sesini az da olsa duyuyorum. Arası 6 metre vardır. Bana yeter mi fazlasıyla. Zaten müzikle çalarsa hiç duymam. Ses kalitesi güzel yani ancak ekolayzer yaparsanız düz hali iyi değil. Şiddeti iyi. Bu durum yüzünden çok da kullanamadım açıkçası ama Q21 de arada BT kopması oluyordu böyle 1-2 sn hemen gelme gibi. Bunda hiç olmadı.

Cevabınız için teşekkür ederim umarım siz de sorununuzu çözebilirsiniz

Cevabınız için teşekkür ederim umarım siz de sorununuzu çözebilirsiniz

İade talebi açtım yok yani böyle olmamalı. 2. üründe böyle ise sanırım fabrikasyon bir hatası var. Çabuk kırılacak hissi var çünkü oradaki plastik zaten çok ince.

Ses de biraz daha denemeler yaptım ekolayzer bazı ayarlarda bildiğiniz boğuluyor. Ses çok kötü oluyor. Vokaller berrak değil bilemiyorum birkaç müzikte denedim ama şöyle de yorumlayabilirim rock metal için uygun değil bence bu ancak hip hop veya pop müzik falan için uygun. Başka bir model bakacağım.

Sizin için en iyisi olmuş umarım yeni kulaklığınızdan memmnun kalırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…