Sanki binlerce lira verip kulaklık alıyor. Gayet F/P marka 2-2.5 yıl önce 200 lira gibi bir paraya T13 aldım hala da kullanırım, taş gibi bir sıkıntısı yok. İyi ki de almışım.
QCY T20 ailypods aldım. 18.01.2024 tarihinde maksimum 4 kez kullanabildim kulaklığın sol teki bozuldu firmaya gönderdim kullanıcı hatası diye geri geldi. 410 TL'ye aldım param çöp oldu. Evet F/P ürün ama satış sonrası çöp. Bir markayı temsil eden satış ve satış sonrası hizmetidir. Benim görüşüm bu şekilde.
QCY T20 ailypods aldım. 18.01.2024 tarihinde maksimum 4 kez kullanabildim kulaklığın sol teki bozuldu firmaya gönderdim kullanıcı hatası diye geri geldi. 410 TL'ye aldım param çöp oldu. Evet F/P ürün ama satış sonrası çöp. Bir markayı temsil eden satış ve satış sonrası hizmetidir. Benim görüşüm bu şekilde.
Nereden alındı ve kime gönderildi? Ürün alınalı 1 yıldan fazla olmuş eğer gerçekten 4 kere kullandıysanız, batarya ara sıra çalıştırılmadı gereken bir parça bunu yapmadığınız için red edilmiştir kullanım kılavuzunda yer alması gerek.