GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. QCY Melobuds N70 kulaklığımda 4/15 ses seviyesinde bile şarkı net dışarıdan duyulabiliyor. Yakınımdaki kişi duyabiliyor, denedim. Bütün silikon boyutlarını denedim, hepsinde aynı. Ayrıca kulağa oturtabileceğim en iyi şekilde oturtuyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizdirmazlik sorunu gibi gozukuyor. Kulak yapinla alakali muhtemelen. Tum silikonlarla denediysen kopuk uclu silikon alip sizdirmazligi maksimum seviye engelleyebilirsin. Ne yazik ki ulkemizde dogru duzgun bir urune denk gelmedim. O yuzden oneride bulunamayacagim. Yurt disindan temin ediliyordu eskiden. Spinfit markasi iyidir.

Sizdirmazlik sorunu gibi gozukuyor. Kulak yapinla alakali muhtemelen. Tum silikonlarla denediysen kopuk uclu silikon alip sizdirmazligi maksimum seviye engelleyebilirsin. Ne yazik ki ulkemizde dogru duzgun bir urune denk gelmedim. O yuzden oneride bulunamayacagim. Yurt disindan temin ediliyordu eskiden. Spinfit markasi iyidir.
Koskoca ülkede ear tips satan yer yok şaka gibi. Kendimiz üretip parayı kırabiliriz aslında.