MScofield Çalışkan Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 11 Nisan 2025 #1 Selamlar, hangisi daha iyidir? @Simon
xahve Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 850 Makaleler 1 Çözümler 15 Beğeniler 570 11 Nisan 2025 #2 Qcy Melobuds Pro'da LDAC desteği var, ben olsam onu alırdım.
KS KS MScofield Çalışkan Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 11 Nisan 2025 #3 xahve dedi: Qcy Melobuds Pro'da LDAC desteği var, ben olsam onu alırdım. Genişletmek için tıkla... Başka ne farkları var?
xahve dedi: Qcy Melobuds Pro'da LDAC desteği var, ben olsam onu alırdım. Genişletmek için tıkla... Başka ne farkları var?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.484 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.697 11 Nisan 2025 #4 Melobuds Pro daha iyi. ANC farki var. Ses kalitesi daha iyi. Onun disinda QCY'nin en iyi kulakligi. Butce cikarsa Buds FE alin.
Melobuds Pro daha iyi. ANC farki var. Ses kalitesi daha iyi. Onun disinda QCY'nin en iyi kulakligi. Butce cikarsa Buds FE alin.
KS KS MScofield Çalışkan Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 6 Beğeniler 3 11 Nisan 2025 #5 Simon dedi: Melobuds Pro daha iyi. ANC farki var. Ses kalitesi daha iyi. Onun disinda QCY'nin en iyi kulakligi. Butce cikarsa Buds FE alin. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar çıkmaz sanırım. Melobuds Pro alacağım o zaman teşekkür ederim.
Simon dedi: Melobuds Pro daha iyi. ANC farki var. Ses kalitesi daha iyi. Onun disinda QCY'nin en iyi kulakligi. Butce cikarsa Buds FE alin. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar çıkmaz sanırım. Melobuds Pro alacağım o zaman teşekkür ederim.