Bütçe
1.000 TL
10.000 mAh yeterli değil bence. Bütçe dahilinde Baseus alabilirsin.

Basesus 20K'lık kullanmıyorum kalas gibi çok ağır ve büyük. Yanımda taşımak için küçük bir model alacağım.

Marka değeri biraz daha yüksek olan bu powerbankı öneririm. Şu an kullanıyorum iPhone 12'yi 2 kere, 1 kere de Bluetooth kulaklığımı şarj edebiliyor 1 döngüde.

QCY kulaklıklarına güvendiğim bir marka, powerbank da watti daha yüksek. Sırf isim için Xiaomi alınır mı? Bilemedim.

QCY kulaklıklarına güvendiğim bir marka, powerbank da watti daha yüksek. Sırf isim için xiaomi alınır mı bilemedim.
Bende iki tane QCY kulaklık kullanıyorum ancak olay diğer teknolojik cihazlara geldiğinde o cihazlarda en yüksek marka değeri olan seçilmeli diye düşünüyorum. Günümüzde baktığımızda hiçbir fiziksel satıcı da QCY powerbank göremedim ancak Xiaomi olarak ise her yerde görüyoruz, özel stant açıyorlar hatta. Eğer telefonun ve şarj edeceğin cihazlar 22 watt üstü destekliyorsa QCY almak daha mantıklı tabii ki ama tüm bu seçenekler dışında kalırsak Xiaomi çok daha mantıklı. Attığım Xiaomi powerbank bu arada slim model olarak geçiyor ince ve çok hafif.