QCY T13 ANC masadan düşünce ses azaldı

bebecanciyim

Tanınmış Üye
Yer
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar QCY T13 ANC kulaklığımı kutusunun kapağı açıkken masadan yere düşürdüm. Kutu ve içindeki kulaklıklar yere düştü ardından kulaklıkları tekrar kutuya koyup sonrasında telefonuma bağladım. Ama bir baktım ki normalde 8/15(örnek değer) ses seviyesinde kullandığım kulaklık 14/15 seviyesinde aynı sesi veriyor. Ve videoların arkasındaki sesler ya boğuk oluyor ya da sesi az geliyor. Sorunu çözmek için uyguladığım yollardan bahsedeyim; kulaklığı sıfırladım olmadı, telefonu yeniden başlattım olmadı, uygulaması üzerinden ayarları sıfırladım ve Bluetooth'u sıfırladım yok düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yere düşürerek donanıma zarar vermişsin ama uyguladığın çözümler yazılımsal? :) Akıl var mantık var. Sürücülere zarar vermişsin. Bir telefoncu/tamirci görmeli.

Buds 2 ile aynı sorunu yaşamıştım. Garantiye verdiğimde tamir edip göndermişlerdi. Yüksek ihtimal sizin kulaklığınızada tamir gerekecektir.

Merhaba arkadaşlar QCY T13 ANC kulaklığımı kutusunun kapağı açıkken masadan yere düşürdüm. Kutu ve içindeki kulaklıklar yere düştü ardından kulaklıkları tekrar kutuya koyup sonrasında telefonuma bağladım. Ama bir baktım ki normalde 8/15(örnek değer) ses seviyesinde kullandığım kulaklık 14/15 seviyesinde aynı sesi veriyor. Ve videoların arkasındaki sesler ya boğuk oluyor ya da sesi az geliyor. Sorunu çözmek için uyguladığım yollardan bahsedeyim; kulaklığı sıfırladım olmadı, telefonu yeniden başlattım olmadı, uygulaması üzerinden ayarları sıfırladım ve Bluetooth'u sıfırladım yok düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Aynı sorunu Redmi Airdots Pro ile yaşadım. Çok şey denedim ama olmadı benimki zaten çakma oldugundan süphelendiğim için değiştirdim direk ama senin denediğin şeyler yazılımsal cihaz donanımsal olarak zarar görmüş olmalı. Garatisi varsa garantiye gönderin yoksada bir tamirci baksın.

Yere düşürerek donanıma zarar vermişsin ama uyguladığın çözümler yazılımsal? :) akıl var mantık var. Sürücülere zarar vermişsin. Bir telefoncu/tamirci görmeli.

Haklısınız aslında ama garantisi var o yollara bulaşamam.

Buds 2 ile aynı sorunu yaşamıştım. Garantiye verdiğimde tamir edip göndermişlerdi. Yüksek ihtimal sizin kulaklığınızada tamir gerekecektir.

Garantisi var.

Aynı sorunu Redmi Airdots Pro ile yaşadım. Çok şey denedim ama olmadı benimki zaten çakma oldugundan süphelendiğim için değiştirdim direk ama senin denediğin şeyler yazılımsal cihaz donanımsal olarak zarar görmüş olmalı. Garatisi varsa garantiye gönderin yoksada bir tamirci baksın.

Aslında daha öncede 2 defa düşürdüm hiçbir şey olmadı parkeye düşürmüştüm şimdi ise halıya düştü garanti kullanıcı hatası diye geri gönderir mi acaba?

Haklısınız aslında ama garantisi var o yollara bulaşamam.

Garantisi var.

Aslında daha öncede 2 defa düşürdüm hiçbir şey olmadı parkeye düşürmüştüm şimdi ise halıya düştü garanti kullanıcı hatası diye geri gönderir mi acaba?

Tamir eder diye düşünüyorum. QCY iyi bir marka sonuçta garanti üzmez bence. Yazılımsal bir şey olmaz tahminimce kesinlikle donanımsaldır ya da psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilirsiniz. Emin misiniz sesin az geldiğinden.

Tamir eder diye düşünüyorum. QCY iyi bir marka sonuçta garanti üzmez bence. Yazılımsal bir şey olmaz tahminimce kesinlikle donanımsaldır ya da psikolojik olarak öyle düşünüyor olabilirsiniz. Emin misiniz sesin az geldiğinden.

Yani eminim evet çünkü düşürmeden önce izlediğim videoyu tekrar açıyorum ve bariz şekilde belli oluyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt