QCY T13 vs Oppo Enco Buds 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megatronn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
  • Etiketler Etiketler
    oppo t13

megatronn

Becerikli
Makaleler
1
İkisi arasında kaldım. QCY T13'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ama kaliteliyse almayı düşünüyorum. Arada 200 TL gibi bir fark var, değer mi sizce? Redmi Buds4 Active'de var da onun hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce hangisini alayım başka tavsiyeniz var mı?

İkisi arasında kaldım. QCY T13'ün tasarımı çok hoşuma gitmedi ama kaliteliyse almayı düşünüyorum. Arada 200 TL gibi bir fark var, değer mi sizce? Redmi Buds4 Active'de var da onun hakkında iyi şeyler okumadım. Sizce hangisini alayım başka tavsiyeniz var mı?
Şahsi tercihim Qcy T13 hocam.

QCY T13'ü tercih ederim.

200 TL fark olduguna gore T13'un ANC olan modelini kastediyorsunuz sanirsam. T13 ANC almaniz daha mantikli ancak Enco Buds 2 de hic kotu degil, ozellikle mikrofon kalitesi olarak.

QCY T13 ANC modelini tavsiye ederim. Üzerine biraz daha koyarak daha uzun yıllar kullanabilirsiniz.

QCY T13 ANC'yi bende kullanıyorum ve şu şekilde bir inceleme yazdım;

Teşekkür ederim. QCY T13 almayı düşünüyorum ama biraz daha para biriktirmem lazım umarım fiyatı artmaz alana kadar.

QCY T13 ANC modelini tavsiye ederim. Üzerine biraz daha koyarak daha uzun yıllar kullanabilirsiniz.

QCY T13 ANC'yi bende kullanıyorum ve şu şekilde bir inceleme yazdım;

Hocam siz hangi siteden aldınız link atabilir misiniz?

Son düzenleme:

QCY T13 aşırı kulak ağrıtıyor uzun kullanımda, bunun harici iyi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt