QNB vs Akbank

TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye
Hangi bankayı seviyorsunuz? Ben Akbank'ı daha cok seviyorum. Kullanımı, iade işlemesi, rahatsız etmemesi açısından çok iyi ama Finansbank sevmeme nedenim:

• Kredi puanım iyi diye her gün arayıp nakit ihtiyacı çekelim mi diye soruyorlar.
  • Fix kartıma gelen iade 1 haftadır isleme alınmadı ve borcum 3.500 TL iken 5.000 TL oldu. Canlı desteğe yazıyorum hep aynı şeyleri diyorlar.
  • Banka kartları bazen temassiz geçmesi için şifre istiyor ve işlem reddedildi yazıyor POS cihazında. Bu ise rezil ediyor.
  • Ek hesap açtırmıyor. Kredi puanım 1800, bütün bankalar veriyor bu vermiyor.
  • Kredi kartı ile işlem yapınca NFC özelliği istiyor. Telefonum destekliyor ama ya olmasaydı?
Diyeceklerim bu kadar sizin kararınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandığım hattın eski sahibi Akbank kullanıyormuş, 3 yıl olacak numarayı ne o değiştiriyor ne ben.

İnatla 3 yıldır aradıkları icin Akbank’ı sevmiyorum.

İkisini de kullanmıyorum fakat kullanacak olsam QNB kullanırdım. Akbank'ın rezilliğiyle destan yazılır. O kadar mağdur var. Seninle yetkili kişi hesabından para çekip harcadığı yönünde(Benim de mağdur olma ihtimalim var yani). Özel bankada İş Bankası veya Yapıkredi varken bunlara hiç gerek yok.

O zaman İş Bankası'na vadesiz hesap başvurusu yapayım bana 15-20 dk uzakta zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…