Hangi bankayı seviyorsunuz? Ben Akbank'ı daha cok seviyorum. Kullanımı, iade işlemesi, rahatsız etmemesi açısından çok iyi ama Finansbank sevmeme nedenim:
Kredi puanım iyi diye her gün arayıp nakit ihtiyacı çekelim mi diye soruyorlar.
Fix kartıma gelen iade 1 haftadır isleme alınmadı ve borcum 3.500 TL iken 5.000 TL oldu. Canlı desteğe yazıyorum hep aynı şeyleri diyorlar.
Banka kartları bazen temassiz geçmesi için şifre istiyor ve işlem reddedildi yazıyor POS cihazında. Bu ise rezil ediyor.
Ek hesap açtırmıyor. Kredi puanım 1800, bütün bankalar veriyor bu vermiyor.
Kredi kartı ile işlem yapınca NFC özelliği istiyor. Telefonum destekliyor ama ya olmasaydı?
İkisini de kullanmıyorum fakat kullanacak olsam QNB kullanırdım. Akbank'ın rezilliğiyle destan yazılır. O kadar mağdur var. Seninle yetkili kişi hesabından para çekip harcadığı yönünde(Benim de mağdur olma ihtimalim var yani). Özel bankada İş Bankası veya Yapıkredi varken bunlara hiç gerek yok.
İkisini de kullanmıyorum fakat kullanacak olsam QNB kullanırdım. Akbank'ın rezilliğiyle destan yazılır. O kadar mağdur var. Seninle yetkili kişi hesabından para çekip harcadığı yönünde(benim de mağdur olma ihtimalim var yani). Özel bankada İş Bankası veya Yapı Kredi varken bunlara hiç gerek yok.