Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 15 Ocak 2024 #1 Favori R&B sanatçınız, parçanız, albümünüz. Aklınıza ne gelirse, sevdiğiniz ve hatta sevmediğiniz ne varsa tartışalım. Benim için R&B'nin devleri Weeknd ve Tory Lanez, siz bu sanatçılar hakkında ne düşünüyorsunuz? The Color Violet Tory Lanez · Alone At Prom · Song · 2021 open.spotify.com Out of Time The Weeknd · Dawn FM · Song · 2022 open.spotify.com
Favori R&B sanatçınız, parçanız, albümünüz. Aklınıza ne gelirse, sevdiğiniz ve hatta sevmediğiniz ne varsa tartışalım. Benim için R&B'nin devleri Weeknd ve Tory Lanez, siz bu sanatçılar hakkında ne düşünüyorsunuz? The Color Violet Tory Lanez · Alone At Prom · Song · 2021 open.spotify.com Out of Time The Weeknd · Dawn FM · Song · 2022 open.spotify.com
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.958 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.969 Yer Aydın 15 Ocak 2024 #2 Yağız dedi: Favori R&B sanatçınız, parçanız, albümünüz. Aklınıza ne gelirse, sevdiğiniz ve hatta sevmediğiniz ne varsa tartışalım. Benim için R&B'nin devleri Weeknd ve Tory Lanez, siz bu sanatçılar hakkında ne düşünüyorsunuz? The Color Violet Tory Lanez · Alone At Prom · Song · 2021 open.spotify.com Out of Time The Weeknd · Dawn FM · Song · 2022 open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Favorim Sub Zero Project sanırım ya.
Yağız dedi: Favori R&B sanatçınız, parçanız, albümünüz. Aklınıza ne gelirse, sevdiğiniz ve hatta sevmediğiniz ne varsa tartışalım. Benim için R&B'nin devleri Weeknd ve Tory Lanez, siz bu sanatçılar hakkında ne düşünüyorsunuz? The Color Violet Tory Lanez · Alone At Prom · Song · 2021 open.spotify.com Out of Time The Weeknd · Dawn FM · Song · 2022 open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Favorim Sub Zero Project sanırım ya.
KS KS Yağız Yetkin Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 300 Makaleler 1 Beğeniler 403 Yer Türkiye 15 Ocak 2024 #3 cenazeyebekleriz dedi: Favorim Sub Zero Project sanırım ya. Genişletmek için tıkla... R&B'ye çok yakın değiller ancak sayılabilir sanırsam
cenazeyebekleriz dedi: Favorim Sub Zero Project sanırım ya. Genişletmek için tıkla... R&B'ye çok yakın değiller ancak sayılabilir sanırsam
cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.958 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.969 Yer Aydın 15 Ocak 2024 #4 Yağız dedi: R&B'ye çok yakın değiller ancak sayılabilir sanırsam Genişletmek için tıkla... Bilmem sayılsın mı, en yakın bu var bende.
Yağız dedi: R&B'ye çok yakın değiller ancak sayılabilir sanırsam Genişletmek için tıkla... Bilmem sayılsın mı, en yakın bu var bende.
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 15 Ocak 2024 #5 cenazeyebekleriz dedi: Favorim Sub Zero Project sanırım ya. Genişletmek için tıkla... Bu bayağı bir uzak gibi ya Şarkı türüne hakim değilim de bir iki şarkısını açayım dedim bu grubun, mesela The Weeknd'den fazla uzaklar. "DJ müziği" gibi geldi kulağıma, artık ne deniyorsa türüne.
cenazeyebekleriz dedi: Favorim Sub Zero Project sanırım ya. Genişletmek için tıkla... Bu bayağı bir uzak gibi ya Şarkı türüne hakim değilim de bir iki şarkısını açayım dedim bu grubun, mesela The Weeknd'den fazla uzaklar. "DJ müziği" gibi geldi kulağıma, artık ne deniyorsa türüne.
6 62 Üstün İlk 1.000! Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 2.058 Makaleler 3 Çözümler 22 Beğeniler 5.321 Yer Stable Diffusion 15 Ocak 2024 #6 Out of Time aslında 80's City PoP ezgileri taşıyor. Tam R&B demem. Midnight Pretenders Tomoko Aran · 浮遊空間 · Song · 1983 open.spotify.com
Out of Time aslında 80's City PoP ezgileri taşıyor. Tam R&B demem. Midnight Pretenders Tomoko Aran · 浮遊空間 · Song · 1983 open.spotify.com
brkdnmz Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Makaleler 19 Çözümler 27 Beğeniler 4.119 Yer LTAI 15 Ocak 2024 #7 62 dedi: Out of Time aslında 80's City PoP ezgileri taşıyor. Tam R&B demem. Midnight Pretenders Tomoko Aran · 浮遊空間 · Song · 1983 open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Diyorum "Spotify bug'a mı girdi?" Vay be, bilmiyordum bu orijinalini. Dayanamadım, dinliyorken paylaşasım geldi, tam konusu: Harika bi' düet ya, hepsinin aynı anda konuştuğu kısma yükseliyorum. Tartışacak bir şeyi yok, kusursuz (!). Son düzenleme: 21 Ocak 2024
62 dedi: Out of Time aslında 80's City PoP ezgileri taşıyor. Tam R&B demem. Midnight Pretenders Tomoko Aran · 浮遊空間 · Song · 1983 open.spotify.com Genişletmek için tıkla... Diyorum "Spotify bug'a mı girdi?" Vay be, bilmiyordum bu orijinalini. Dayanamadım, dinliyorken paylaşasım geldi, tam konusu: Harika bi' düet ya, hepsinin aynı anda konuştuğu kısma yükseliyorum. Tartışacak bir şeyi yok, kusursuz (!).