R3 2200G & ASUS 24" VG248QG monitör dahil APU sistem ne kadar eder?

rakunrakun

Uzman
Makaleler
1
Merhaba, halihazırda kullandığım sistemimi oyun oynamama nedenim ve kendimi işime verme amacımla satmak istiyorum.
  • Monitör: ASUS 24" VG248QG 0,5 Ms 165Hz Full HD FreeSync. / Ölü pixel yoktur.
  • Kasa: Rampage HACKER RGB FANLI 600W 80Plus Bronze MidT ATX.
  • İşlemci: Ryzen 3 2200G 6MB.
  • RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V Kırmızı.
  • SSD: 222 GB.
Ekran kartı bulunmuyor, APU olarak kullanıyorum. Valorant gibi oyunları oynatıyor, RDR2 bile bitirdim bu APU sistem ile, beni üzmedi ancak piyasalarına çok da hakim değilim. Farklı modellere sahibinden üzerinden baktım ancak çok garip fiyatlardan listelenme gerçekleşmiş. En azından üzerine biraz daha ekleyerek laptop alabilmeme imkan tanır mı? Siz listelemiş olsanız APU sistem için ne kadarlık bir beklenti sağlardınız?

Ufak tefek grafik işleri ancak ağırlıklı olarak metin düzenleme ve belki ufak tefek kod derlemeleri için kullanacağım bir model düşünüyorum. Benim için en önemli noktası taşınabilir olması, hayatımın ilerleyen sürecinde sabit bir yaşama sahip olamayacağım gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…