Merhabalar, bilgisayarı normal kullanırken sürekli kasılıyor. Takılma gibi değil ama sesler kasılıyor ve fare takılıyor sadece. Güç kaynağı mı yetmiyor diyeceğim bence yeterli, sorun nedir, nasıl anlarız, nasıl çözeriz?
Merhaba, bilgisayarı normal kullanırken sürekli kasılıyor. Takılma gibi değil ama sesler kasılıyor ve fare takılıyor sadece. Güç kaynağı mı yetmiyor diyeceğim bence yeterli, sorun nedir, nasıl anlarız, nasıl çözeriz?
Anakartın 3200 MHz desteği var mış RAM için, ben 3600 MHz'de kullanıyordum bilmeden. Şimdi 3200 MHz'ye çektim öyle deniyorum ancak kasılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorum henüz.
CrystalDiskInfo, CrystalDiskMark ek kısmına görsellerini ekledim.
Spike attığını sanmıyorum hocam, nadiren belki ama oyundayken genelde güç sabit ilerliyor, birkaç farklı oyunda denedim. Daha detaylı test edebileceğim bir yer var mı bu spike olayını?
Anakartın 3200 MHz desteği var mış RAM için, ben 3600 MHz'de kullanıyordum bilmeden. Şimdi 3200 MHz'ye çektim öyle deniyorum ancak kasılma olacak mı olmayacak mı bilmiyorum henüz.
Spike attığını sanmıyorum hocam, nadiren belki ama oyundayken genelde güç sabit ilerliyor, birkaç farklı oyunda denedim. Daha detaylı test edebileceğim bir yer var mı bu spike olayını?
OCCT testi yaptım, hiçbir şekilde kasılmadı 1 dakika 30 saniye boyunca. Yalnız işlemci sıcaklığı 92 dereceyi gördü, bırakmasam 95 100 görebilirdi, normal değil dimi?
OCCT testi yaptım, hiçbir şekilde kasılmadı 1 dakika 30 saniye boyunca. Yalnız işlemci sıcaklığı 92 dereceyi gördü, bırakmasam 95 100 görebilirdi, normal değil değil mi?