Birader sen ne anlatıyorsun 5600 4060 ile darboğaz yapıyor diyorum hahah anlamamakta üstüne yok. İşte sorun port işlemci ile alakası yok benim dediğimi kendin yazdın şimdi :D ne tuhaf elemansın.
Yok la o kadar da değil 5600 ile 4060ti kullanıyorum bi iki optimize özürlü oyun dışında gayet besliyor 1080de

Yok la o kadar da değil 5600 ile 4060 Ti kullanıyorum bir iki optimize özürlü oyun dışında gayet besliyor 1080'de.

Hocam ben de %85'lerde dolaşıyor ekran kartı kullanımı isterseniz video bile atabilirim yani. Spider-Man 2 ise daha bile biter bu Spider-Man'de genel bir sorun bu sanırım. CS2 ve BF5 oynuyorum aktif darboğaz falan yok CS2 de 300-400 fps alıyorum ortalama ek olarak ekliyeyim.

Hocam ben de %85'lerde dolaşıyor ekran kartı kullanımı isterseniz video bile atabilirim yani. Spider-Man 2 ise daha bile biter bu Spider-Man'de genel bir sorun bu sanırım. CS2 ve BF5 oynuyorum aktif darboğaz falan yok CS2 de 300-400 fps alıyorum ortalama ek olarak ekliyeyim.
Optimize özürlü bir iki oyun dışında dedim zaten 20 tane oyun oynadım bu sistemli çünkü