Düşünüyorum. Hatta IoT Enterprise sürümüne geçmek istiyorum. Yani Windows 11'in en düşük versiyonu, en akıcı versiyonu sanırım.
Ona da bakabilirsiniz. Aklıma direkt 24H2 gelince söyledim. IoT'ye geçerseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Düşünüyorum. Hatta IoT Enterprise sürümüne geçmek istiyorum. Yani Windows 11'in en düşük versiyonu, en akıcı versiyonu sanırım.
IoT ile deneyeceğim şansımı. Rehber var mı o konu hakkında?Ona da bakabilirsiniz. Aklıma direkt 24H2 gelince söyledim. IoT'ye geçerseniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Bilmiyorum maalesef. Bu arada o sürümde Copilot gibi çoğu özellik çıkarılmış oluyor. IoT Enterprise daha çok iş odaklı oluyor ama siz bilirsiniz.IoT ile deneyeceğim şansımı. Rehber var mı o konu hakkında?
Daha iyi işte. Gereksiz hizmetler olmayacağı için oyun açısından daha kurtarıcı olur.Bilmiyorum maalesef. Bu arada o sürümlerde Copilot gibi çoğu özellik çıkarılmış oluyor. IoT Enterprise daha çok iş odaklı oluyor ama siz bilirsiniz.
Bilmiyorum maalesef. Bu arada o sürümde Copilot gibi çoğu özellik çıkarılmış oluyor. IoT Enterprise daha çok iş odaklı oluyor ama siz bilirsiniz.
Mevzu kasma değil. Benim masaüstü bilgisayarımda Xeon E5-2690 V2, 32 GB ECC RAM ve RX 570 8 GB ekran kartı var.R3 3300X + RTX3060 12 GB + 16 GB DDR4 3200MHz RAM ve B450M S2H sistemim var.
Windows 11'e geçiş yapmalı mıyım? Kasar mı? Kararsız çalışır mı?
Aynen böyle durum. Görünüşü gerçekten Windows 10'dan kat kat iyi ama çözülemeyen bir sürü sorunu var.Windows 11'in pek bir anlamı yok, güzel görünsün ama akıcılık gitsin kassın istiyosanız geçin