HDDKullanıyorum
Yetkin
Windows 11'in pek bir anlamı yok, güzel görünsün ama akıcılık gitsin kassın istiyosanız geçin.
Windows 11 kasar diye bir kaide yok, nadiren küçük hatalarla karşılaşma şansınız var o da gerçekten nadir.
Windows 11'in pek bir anlamı yok, güzel görünsün ama akıcılık gitsin kassın istiyosanız geçin.
Windows 10 kadar stabil ve hızlı olmadığı kesin.Windows 11 kasar diye bir kaide yok, nadiren küçük hatalarla karşılaşma şansınız var o da gerçekten nadir.
Geçilir. Ancak kullandığın anakart kronik sorunu olan bi anakart. Secure bootdan dolayı Soft Brick hatası ile karşı karşıya gelebilirsin.R3 3300X + RTX3060 12 GB + 16 GB DDR4 3200MHz RAM ve B450M S2H sistemim var.
Windows 11'e geçiş yapmalı mıyım? Kasar mı? Kararsız çalışır mı?
Ne tuhaf. Daha öncede Win11 denemiştim ve hiç denk gelmedim.Geçilir. Ancak kullandığın anakart kronik sorunu olan bi anakart. Secure bootdan dolayı Soft Brick hatası ile karşı karşıya gelebilirsin.
Bu her anakart için geçerli değil tabii ki. Bazı anakartlarda olabiliyor. Salt UEFI modunda, soft brick hatası ile karşılaşanlar vardı. Yani en son durum böyleydi.Ne tuhaf. Daha öncede Win11 denemiştim ve hiç denk gelmedim.
Win 11 gayet akıcıWindows 11'in pek bir anlamı yok, güzel görünsün ama akıcılık gitsin kassın istiyosanız geçin
Yada bende sorun çıktı bilemiyorum hocam, bana Windows 10 daha akıcı gibi geldi sistemim ile ilgilide olabilir belki.
Hocam bence Yükleme medyası oluşturmayı kullanın direkt resmi ve son kullanıcılar için tasarlanmış versiyonları kullanın (Home, Pro). Sorun yaşama ihtimaliniz var çünkü, Windows 11 Pro da iş ve okul için kurulum yapmak istiyorum deyip yerel hesap oluşturabilirsiniz ve veri toplamayı da kapatabilirsiniz ekstra. Gerçekten hizmetlerin büyük bir etkisi olur mu FPS için bilmiyorum, internetten araştırıp bakmak lazım oluyor mu ve oluyorsa hangileri kapatılabilir diye. Unutmadan bu arada, yerel hesap oluşturmak ve veri toplama pek gözle fark edilebilir bir performans farkı yaratmaz ama gizlilik açısından yine de öyle yapabilirsiniz.Daha iyi işte. Gereksiz hizmetler olmayacağı için oyun açısından daha kurtarıcı olur.